Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ21 στα βήματα της… ΕΣΚΑΘ!

Από τη νέα αγωνιστική περίοδο για την ΕΟΚ

Στα βήματα της… ΕΣΚΑΘ κινείται η ΕΟΚ καθώς ανακοίνωσε ότι προχωρά στη θέσπιση του πανελληνίου πρωταθλήματος κάτω των 21 ετών, κάτι που είχε ήδη κάνει η ΕΣΚΑΘ κατά την τελευταία αγωνιστική περίοδο!

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, η ανακοίνωση της δημιουργίας αυτής της νέας διοργάνωσης έχει ήδη βρει τη θέση του στη Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων της περιόδου 2022-23. Δικαίωμα συμμετοχής στις ομάδες έχουν οι αθλητές γεννημένοι τα έτη 2002-2003-2004, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν μέχρι έξι αθλητές το ανώτατο, οι οποίοι είναι γεννημένοι πριν το έτος 2004.

Η εκδήλωση πρόθεσης συμμετοχής στο εν λόγω πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ21 έχει καταληκτική ημερομηνία την Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022, ώστε στη συνέχεια να διαμορφωθούν οι όμιλοι και ο τρόπος διεξαγωγής του.

Ενδιαφέρουσα είναι και η πρόβλεψη του ότι  μπορούν δύο ή περισσότερες ομάδες να συμπράξουν προκειμένου να προχωρήσουν σε εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής τους στη συγκεκριμένη πανελλήνια διοργάνωση από κοινού. Οι δηλώσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα αποστέλλονται με email  ([email protected]).

Η ΕΣΚΑΘ πάντως προσπάθησε να συστήσει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα κατά την τελευταία αγωνιστική περίοδο, με τη Νίκη Βόλου να παραμένει αήττητη και τον Αίολο Τρικάλων ν’ ακολουθεί, ωστόσο μαζί με αυτές, μόλις τέσσερις ακόμη ομάδες είχαν δηλώσει συμμετοχή, οι Νίκαια 2012, Αναγέννηση Καρδίτσας, ΑΟ Τρίκαλα και Ίκαροι Τρικάλων, με τους τελευταίους μάλιστα ν’ αποσύρονται προτού ολοκληρωθεί η αγωνιστική διαδικασία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.