Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20: Θετική προσπάθεια για τη Νίκη Βόλου στις Σέρρες

Μετάλλιο για την Αμαλία Καπούλα στα 5000 μ.

Με ένα μετάλλιο και πολλές εμπειρίες, επέστρεψαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου από τις Σέρρες, όπου το διήμερο 9-10 Ιουλίου διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 (Ανδρών – Γυναικών).

Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα αποτελεί συνέχεια και πρόκριση των αθλητών – αθλητριών από τους αντίστοιχους διασυλλογικούς αγώνες  (Α-Γ και Κ18).

Με το χάλκινο μετάλλιο επέστρεψε στη βάση της η Αμαλία Καπούλα, καθώς αναδείχθηκε 3η στα 5 χιλ. μέτρα. ενώ ήταν 10η στα 3 χιλ. μέτρα και 17η στο Μήκος. παράλληλα, 9ος ήταν ο Βαγγέλης Μιχάλης στο Τριπλούν, 16η στο Ύψος η Έλμα Κωστούλα, 32η στα 100 μ. και 33η στα 200 μ. η Ευτυχία Μαυρομιχάλη, ενώ λόγω τραυματισμού δεν ολοκλήρωσε την προσπάθειά της η Σταυρούλα Παπασακελλαρίου.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Παύλος Παρασκευόπουλος και Αποστόλης Βλαχάβας και ο υπεύθυνος του τμήματος Γιώργος Τάκης.

Ο υπεύθυνος του τμήματος στίβου του Συλλόγου, Γιώργος Τάκης, συνεχάρη την Αμαλία Καπούλα για το μετάλλιο καθώς και όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις επιδόσεις τους και τις προσπάθειές τους.

Όπως δήλωσε: «Ήταν ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς. Με βάση τις επιδόσεις των αθλητών μας σε όλες τις κατηγορίες η Νίκη Βόλου ακόμη μια χρονιά απέδειξε και συνεχίζει να αποδεικνύει την ανοδική της πορεία σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα. Όλοι οι στόχοι που είχαν τεθεί για την φετινή χρονιά, υλοποιήθηκε και επετεύχθησαν κι αυτό το καταφέραμε όλοι μαζί. Διοίκηση – προπονητές – αθλητές – γονείς. Μάλιστα, εδώ και ένα μήνα, είμαστε ήδη έτοιμοι για την νέα χρονιά που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.