Πανελλήνιο Τεχνικής Κολύμβησης: 11 μετάλλια με 7 αθλητές για τη Νίκη Βόλου

Εξαιρετική χαρακτηρίζεται η εμφάνιση των αθλητών τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών, που πραγματοποιήθηκε στο Ποσειδώνειο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, το διάστημα 28-31 Ιουλίου 2022, καθώς το νεοσύστατο τμήμα του συλλόγου με ένα χρόνο λειτουργίας έκανε αισθητή την παρουσία του και κατέκτησε συνολικά 11 μετάλλια.

Εξαιρετικές εμφανίσεις των αθλητών, όπου όλοι κατέγραψαν νέα ατομικά ρεκόρ και επιπρόσθετα ένα πανελλήνιο ρεκόρ από τον Θανάση Μπαρτζώκα, στα 50 μ. διπλά πέδιλα.

Εκτός απ’ τις ατομικές διακρίσεις, η σκυτάλη 4×100μ διπλά πέδιλα mixed, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Παίδων/Κορασίδων.

Το τμήμα είχε συμμετοχές σε όλα τα αγωνίσματα τεχνικής κολύμβησης.

Οι επιτυχίες των παιδιών όπως αποτυπώθηκαν στην πισίνα είναι οι παρακάτω:

Σύνολο 11 μεταλλίων: 6 Χρυσά, 2 Ασημένια, 3 Χάλκινα.

Πιο αναλυτικά:

Κατάκτηση 1ης θέσης και Χρυσό μετάλλιο στη σκυτάλη 4×100μ διπλά πέδιλα Παίδων – Κορασίδων (Μπαρτζώκας Θ., Παντελόγλου Λ., Γκουντούλα Α., Σανίδας Ε.)

Μπαρτζώκας Αθανάσιος

-Χρυσό με Πανελλήνιο ρεκόρ και 1ος στα 50μ διπλά πέδιλα Παμπαίδων Α.

-Χρυσό και 1ος στα 100μ διπλά πέδιλα Παμπαίδων Α.

-Χρυσό και 1ος στα 200μ διπλά πέδιλα Παμπαίδων Α.

-Ασημένιο και 2ος 400μ διπλά πέδιλα Παμπαίδων Α.

Παντελόγλου Λυδία

-Χρυσό και 1η στα 50μ διπλά πέδιλα Κορασίδων

-Χρυσό και 1η στα 100μ διπλά πέδιλα Κορασίδων

-Χάλκινο και 3η στα 200μ διπλά πέδιλα Κορασίδων

Λουκάκης Θωμάς

-Χάλκινο και 3ος στα 400μ Υ/Β Εφήβων

-Χάλκινο και 3ος στα 100μ Υ/Β Εφήβων

Σανίδας Ευάγγελος

-Ασημένιο και 2ος στα 50μ διπλά πέδιλα Παίδων

Μεταξύ άλλων, οι επιτυχίες αυτές κατέταξαν τον σύλλογο στην 14η θέση της γενικής βαθμολογίας ανάμεσα στους 34 συλλόγους που συμμετείχαν σε πανελλήνια κλίμακα και 1η, τόσο σε τοπικό, όσο και σε περιφερειακό και όχι μόνο επίπεδο.

«Η ΔΕ του τμήματος κολύμβησης συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις τεράστιες επιτυχίες που κατέγραψαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα λειτουργίας ενός και μόνο χρόνου, και φυσικά τον προπονητή μας κ. Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη για την απόλυτη και καθοριστική συμβολή του. Μέσα από τη γνώση, την μεθοδικότητα και τις κατευθύνσεις του σε προπονητικό και παιδαγωγικό παράλληλα επίπεδο, οι αθλητές μας κατάφεραν να διακριθούν και να βελτιώσουν τους χρόνους τους» αναφέρει η ανακοίνωση και συμπληρώνεται ως εξής: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τις προσπάθειες που κάνουν τα παιδιά και ο προπονητής μας και πλήρως ικανοποιημένοι που μέσα από της διακρίσεις, δίνεται παράλληλα η δυνατότητα μοριοδότησης στο πιο υψηλό συντελεστή σε 5 αθλητές μας. Είμαστε σίγουροι, ότι χρόνο με το χρόνο, θα διευρύνεται σε ακόμη περισσότερους».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.