Πανελληνιονίκης στο πανελλήνιο Ζίου Ζίτσου ο 360°

Πήρε την 3η θέση στην κατάταξη των συλλόγων στην Κατάταξη των Συλλόγων

Στην Αθήνα διεξήχθη το 21° Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου και συγκεκριμένα η Α’ Φάση που αφορούσε ολόκληρη την κατηγορία για όλες τις ηλικίες στην μάχη Εδάφους – Ne Waza.

Η σχολή 360° από τον Βόλο κατέκτησε την 3η θέση μεταξύ 49 Αθλητικών Συλλόγων με 12 χρυσά 7 ασημένια και 4 χάλκινα και με σύνολο 28 αθλητές, με τους υπευθύνους να κάνουν λόγο για υψηλό επίπεδο τεχνικής και αγωνιστικής κατάρτισης, αλλά και της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται.

«Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τις διακρίσεις αλλά και για την συμμετοχή τους με όποιο αποτέλεσμα εκ των οποίων πολλοί είχαν και βάπτισμα αγωνιστικού πυρός. Εξαιρετική εμφάνιση από όλους τους αθλητές, αγωνιστικά  εξωαγωνιστικά και σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος!» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι Μιχαήλ Δημήτρης, Νταλαμπύρα Ματίλντα, Τσάτσης Δημήτρης και Γιαννάκης – Πέτρου Γεώργιος Θα αγωνιστούν ως μέλη της Εθνικής Ομάδας, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου από τις 31 Μαρτίου έως και τις 3 Απριλίου στην Κρήτη .

Αναλυτικά οι αθλητές της σχολής που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα:

1η θέση: Μιχαήλ Δημήτριος, Νταλαμπύρα Ματίλντα, Κονταράτος Αθανάσιος, Μουλά Αναστασία, Μαζαράκη Βασιλική, Τσαλούχου Μαρία – Γεωργία, Αναγνωστάκη Ηλέκτρα, Τσαλούχος Τριαντάφυλλος, Πάσχος Θεόδωρος, Διακομής Ευάγγελος, Γελαλής Δημήτριος, Γελαλή Ιωάννα .

2η θέση: Τσάτσης Δημήτριος, Αμπατζόπουλος Αθανάσιος, Βασάλος Οδυσσέας, Πάσχος Βασίλειος, Γκασγκάνης Γεώργιος, Γκασγκάνης Κωνσταντίνος, Σολάκου Σεμπάστιαν

3η θέση: Γιαννάκης – Πέτρου Γιώργιος, Ψυχογιός Απόστολος, Αναγνωστάκη Αθηνά, Μαζαράκης Λεωνίδας

4η θέση: Πανταζής Ευάγγελος, Ρέντης Χρήστος , Μάνικα Αλκυόνη

5-8 θέση: Βαρδακάρη Κατερίνα, Παπαδόπουλος Αντώνιος

Προπονητές: Γιοβάνης Συμεών, Γερανδρέου Μιχαήλ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.