Πανέτοιμο το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου για τους Πανελλήνιους Αγώνες Νέων

Ανοιχτό από αύριο Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή

Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου στις Αγριόλευκες «χτυπά» από αύριο Πέμπτη η καρδιά των Χιονοδρόμων, καθώς θα φιλοξενήσει τους Πανελλήνιους Αγώνες Χιονοδρομίας Νέων 13-16 χρόνων.
Τετρακόσια και πλέον άτομα, μεταξύ των οποίων 150 αθλητές, προπονητές και γονείς, θα βρεθούν στην όμορφη κορυφή του Πηλίου και θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το σκι και τους αγώνες.
Με απόφαση της Κενταύρων Ορος, το Χιονοδρομικό Κέντρο, θα λειτουργήσει από αύριο Πέμπτη κανονικά προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους αθλητές να προετοιμαστούν αύριο και την Παρασκευή ενώ το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν οι Πανελλήνιοι Αγώνες.
Παράλληλα φυσικά με τους Αγώνες, το Χιονοδρομικό Κέντρο θα λειτουργήσει και για τους επισκέπτες και λάτρεις του σκι που θέλουν να απολαύσουν τις πίστες και να επιδοθούν στο αγαπημένο τους σπορ.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου υπό τις οδηγίες του προέδρου του Χιονοδρομικού Κέντρου περιφερειακού συμβούλου Γρηγόρη Ιγγλέση βρίσκεται τις τελευταίες μέρες επί ποδός ώστε να είναι όλα έτοιμα για την αθλητική διοργάνωση που θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών, συνεισφέροντας παράλληλα και στην τοπική οικονομία και στην τόνωση της επισκεψιμότητας στα ξενοδοχεία.
Σημειώνεται ότι από αύριο Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή θα λειτουργήσουν οι Π1, Π2, Π3 αναβατήρες . Το Χιονοδρομικό Κέντρο θα λειτουργήσει από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι ενώ γίνεται προσπάθεια να διατηρηθεί το χιόνι μέχρι το απόγευμα, κάτι που θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες φυσικά. Τα εισιτήρια για τους επισκέπτες κυμαίνονται από 3 έως 11 ευρώ ανάλογα με τον τύπο.
Το τηλέφωνο επικοινωνίας με το Χιονοδρομικό Κέντρο είναι το 24280-89021.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.