Πανέτοιμες οι Κορασίδες του Ολυμπιακού Βόλου για τον δεύτερο τελικό με τους Αετούς Λάρισας

Το ερχόμενο Σάββατο 16 Απριλίου στις 2 μετά το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Λάρισας (ΑΛΚΑΖΑΡ), η πρωταθλήτρια κορασίδων Μαγνησίας ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, αντιμετωπίζει στον δεύτερο τελικό τους Αετούς Λάρισας με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση του τίτλου στη Θεσσαλία.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου: «Οι νεαρές «ερυθρόλευκες», εμφανίζονται αποφασισμένες να μην αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη και να φτάσουν στην κατάκτηση του Πανθεσσαλικού πρωταθλήματος που θα τους δώσει το εισιτήριο συμμετοχής στα προκριματικά του πανελληνίου πρωταθλήματος.
Ήδη, μετά από καλή εμφάνιση, κέρδισαν με 75-53 στον πρώτο τελικό και θέλουν να επαναλάβουν την επιτυχία τους και στον δεύτερο τελικό, όπου θα παίξουν αποκλειστικά για τη νίκη. Στο φετινό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός σημείωσε δέκα νίκες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα Μαγνησίας, δύο νίκες στα ημιτελικά επί της Ολυμπιάδας Λάρισας και νίκη στον πρώτο τελικό. Παραμένει αήττητος σε 13 συνεχή παιχνίδια και θέλει να ολοκληρώσει αήττητος τη φετινή του παρουσία στη Θεσσαλία, έχοντας βλέψεις γι’ ακόμη πιο ψηλά.
Κοντά τους βρίσκεται πάντα η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Νίκο Τσεκούρα, τον Γενικό Γραμματέα κ. Δημήτρη Μουρτζίνο και τον αντιπρόεδρο και υπεύθυνο του γυναικείου τμήματος κ. Κυριάκο Κυριακόπουλο, ο χορηγός τους και έφορος του τμήματος κ. Δημήτρης Καραστάθης (ΑΝΑΣΣΑ), ο γιατρός της ομάδας κ. Στέλιος Πολύζος και φυσικά οι γονείς των αθλητριών άξιοι συμπαραστάτες στην προσπάθεια όλης της χρονιάς.
Οι προπονητές Ελένη Παπαθανασίου και Κώστας Δέρβος θα συμπεριλάβουν στην αποστολή τις καλαθοσφαιρίστριες Βασιλική Σιουμουρέκη, Κατερίνα Πολύζου, Δέσποινα Καραστάθη, Μαρίνα Κοτοπούλη, Σμαράγδα Λογοδότη, Αναστασία Ράπτη, Λυδία Δαλαμάγκα, Κατερίνα Δραγατζίκη, Μαριτίνα Νιφόρου και Αναστασία Πολύζου.
Η αποστολή για τη Λάρισα θα αναχωρήσει με πούλμαν το Σάββατο το πρωί από το ΕΑΚ Βόλου. Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού εύχεται καλή επιτυχία σε αθλήτριες και προπονητές και είναι πεπεισμένη πως η νέα γενιά καλαθοσφαιριστριών της ομάδας, θα φέρει στον σύλλογο τον δεύτερο φετινό τίτλο μετά την αήττητη κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Μαγνησία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.