Πανευτυχής ο Αντετοκούνμπο στη Σουηδία: «Δεν με ξέρει κανείς εδώ»

Πανευτυχής ένιωσε στην Σουηδία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όχι μόνο γιατί έκανε διακοπές παλιούς του φίλους, αλλά και γιατί δεν τον αναγνώρισε κανείς.

Ο Greek Freak, βρέθηκε για λίγες μέρες στην Στοκχόλμη το προηγούμενο διάστημα και βοήθησε έναν παιδικό του φίλο και συμπαίκτη στον Φιλαθλητικό στα πρώτα του βήματα ως YouTuber. Οι δυο τους βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης και μάλιστα έφαγαν hot dog με τον φίλο του Αντετοκούνμπο να… κερνάει.

Μάλιστα σε συνέντευξή του στην Cosmote TV, ανέφερε σχετικά με το αν τον κουράζει η υπερπροβολή: «Με κουράζει, αλλά είναι μέρος της δουλειάς μου. Υπάρχουν στιγμές που είμαι κουρασμένος, δεν θέλω να βγάλω φωτογραφία αλλά να μείνω σπίτι, να δω μια ταινία, να παίξω με τον γιό μου.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι αν δεν ήταν παίκτης του NBA και δεν μπορούσε να είναι αθλητής ή youtuber, θα ήθελε να ασχοληθεί με τις πωλήσεις σπιτιών.
Πήγα στη Σουηδία, είδα τον συμπαίκτη μου στον Φιλαθλητικό και δεν με γνώρισε κανείς. Κάνω πράγματα για μένα, για την οικογένειά μου και νιώθω καλά. Δεν έχω αλλάξει, θυμάμαι τη γειτονιά μου, έχω προσπαθήσω να δώσω το λιθαράκι μου κι εγώ στη γειτονιά μου! Δεν είμαι ο Γιάννης ο σούπερ σταρ, ο MVP αλλά ο Γιάννης από τα Σεπόλια που παίζει μπάσκετ».


iefimerida.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.