Πανηγυρίζει την άνοδο στη Β’ Εθνική και ο ΓΣ Βόλου!

Επιτυχία για μία ακόμη ομάδα βόλεϊ Γυναικών της Μαγνησίας

Η υπεραξία της δεύτερης θέσης που κατέλαβε ο ΓΣ Βόλου στην πρόσφατη διοργάνωση του Final Four της ΕΣΠΕΚΕΛ στο νησί της Σκοπέλου επιβεβαιώθηκε με τον πλέον εμφατικό τρόπο, αφού η άνοδος του ΣΠΑ Καρδίτσας στην Α2 Γυναικών συμπαρασύρει το βολιώτικο σύνολο στη Β’ Εθνική!

Οι παίκτριες του Απόστολου Γιόλα θα είναι παρούσες στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής της επόμενης χρονιάς, έχοντας κάνει μία υπερβατική πορεία κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου, έχοντας την… ατυχία να πέσουν επάνω στον ισχυρό ΑΟ Σκοπέλου, που ολοκλήρωσε αήττητος τις υποχρεώσεις του στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι στο πρόσφατο Final Four ο ΓΣ Βόλου πήρε τις νίκες απέναντι σε Άμιλλα Τρικάλων και Αναγέννηση Λιβαδειάς με 3-1 σετ, ενώ ενδιάμεσα είχε ηττηθεί από τον ΑΟ Σκοπέλου (3-0 σετ).  Επίσης, διεκδίκησε μέχρι τέλους την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου, αλλά στα ημιτελικά γνώρισε την ήττα 3-1 σετ από την ΑΕ Λάρισας

Για το σύνολο του ΓΣ Βόλου, με προπονητή τον Απόστολο Γιόλα αγωνίστηκαν οι Τσαπραΐλη  Κωνσταντίνα, Ράμπου Μαρία, Γιόλα Ουρανία, Κοκκαλιάρη Μαρίτα, Κωστόπουλο Βίκυ, Βάργιαμη Ανθή, Τασιούδη Αναστασία, Μερκονιάν Ελένη, Δομοχτζίδη Ιωάννα, καθώς και οι Κορασίδες Κουτσογεώργη Ηρώ, Μαμούρα Αικατερίνη, Ιωνά Ελένη, Κυργιάκη  Ναταλία και    Ντίμπρα Άννι.

Αξίζει επίσης ν’ αναφερθεί ότι σε σύνολο 10 ομάδων την επόμενη χρονιά στον όμιλο που θα βρίσκεται και ο ΓΣ Βόλου, από τη Μαγνησία θα προέρχονται οι πέντε! Μαζί με τον ΓΣ Βόλου θα αγωνίζονται οι Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη Βόλου και ΓΣ Αλμυρού, όπως και ο πρωταθλητής ΕΣΠΕΚΕΛ, ΑΟ Σκοπέλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.