«Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης – Νίκη Βόλου, η προσφυγιά ενώνει»

Στον Βόλο βρέθηκε ομάδα του τμήματος κολύμβησης του Πανιωνίου Σμύρνης, προκειμένου να πάρει μέρος στο κολυμβητικό κύπελλο του ΝΟΒΑ, και με τα μέλη του να δέχονται όπως έκαναν γνωστό την επίσκεψη εκπροσώπων των οπαδών και του Ερασιτέχνη της Νίκης Βόλου.

Όπως αναφέρουν οι «κυανέρυθροι», στο περιθώριο των κολυμβητικών αγώνων, την αποστολή του Πανιωνίου Γ.Σ. Σμύρνης επισκέφτηκε εκπρόσωπος των οργανωμένων της Νίκης Βόλου, και συγκεκριμένα ο Παντελής Μαστρογιάννης, που δώρισε το βιβλίο του Νικιώτη δημοσιογράφου-συγγραφέα Θανάση Βογιατζή και οπαδικό υλικό  των «κυανόλευκων».

Η αποστολή των «κυανέρυθρων» ανταπέδωσε (ομοίως), προσφέροντας το πρόσφατο βιβλίο της ιστορίας του Πανιωνίου Γ.Σ. Σμύρνης και ένα λάβαρο του συλλόγου.

Τη δεύτερη μέρα των αγώνων, την αποστολή του Πανιωνίου επισκέφτηκε ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου, Στέργιος Φάτσης. Όπως σημειώνεται, ο κ. Φάτσης μίλησε στα παιδιά για τους κοινούς δεσμούς που έχουν οι δύο σύλλογοι, την αφετηρία της Μικράς Ασίας που ενώνει τους δύο συλλόγους και την αδελφοποίηση τους σε όλα τα επίπεδα.

Επίσης, ο κ Φάτσης παρέδωσε στο αρχηγό της αποστολής Χρήστο Αθανασιάδη ένα μπουκάλι τσίπουρο, με ζωγραφισμένο το σήμα της Νίκης, το οποίο θα δοθεί στους ανθρώπους του ερασιτέχνη ΠΓΣΣ με πολλές ευχές για υγεία και μακροημέρευση.

Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης – Νίκη Βόλου, η προσφυγιά ενώνει!» καταλήγει η ανακοίνωση των «κυανέρυθρων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.