Πανιώνιος Νέας Ιωνίας: Ενίσχυση στην εστία και μεταγραφή Νικούδη στον ΝΠΣ Βόλο

Για την ενίσχυση στην εστία για τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας με την απόκτηση του Γιώργου Μπαλίου, καθώς και για την προώθηση του 19χρονου Νίκου Νικούδη στην Κ-19 του ΝΠΣ Βόλου, κάνει λόγο σχετικό δελτίο Τύπου του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας. Σε αυτό αναλυτικά αναφέρονται τα παρακάτω:
«Οι ιθύνοντες του Πανιωνίου συνεχίζουν την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας τους ενόψει της συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ΕΠΣΘ.
Οι κυανέρυθροι απέκτησαν τον 24χρονο τερματοφύλακα Γιώργο Μπαλιού που υπερασπίστηκε μέχρι πρότινος την εστία του Άνθιμου Γαζή.
Οι διοικούντες του Πανιωνίου καλωσορίζουν τον Γιώργο Μπαλιού στην κυανέρυθρη οικογένεια και του εύχονται μία υγιή επιτυχημένη ποδοσφαιρική σεζόν.
Επίσης η κυανέρυθρη ομάδα της Νέας Ιωνίας πραγματοποίησε μία προώθηση ενός νεαρού ταλαντούχου και πολλά υποσχόμενου αθλητή, ο οποίος “διψά” για διακρίσεις και δουλεύει σκληρά, ώστε να εκπληρώσει τους προσωπικούς του στόχους!
Συγκεκριμένα ο 17χρονος Νίκος Νικούδης έπαιξε σε Αγία Άννα, Πανιώνιο και φέτος πήρε μεταγραφή για την Κ19 του ΝΠΣ Βόλος.
Οι διοικούντες του Πανιωνίου ευχαριστούν από καρδιάς τον Νίκο Νικούδη για τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα και εύχονται στον νεαρό ταλαντούχο μέσο πάντα υγεία και πολλές επιτυχίες στην ποδοσφαιρική του διαδρομή».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.