Πανόπουλος: «Ο Ηρακλής θα σωθεί σίγουρα»

Μετά από 15 χρόνια στον πάγκο του Μαγνησιακού, από τον οποίον αποχώρησε τον Νοέμβριο, ο Βασίλης Πανόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή Βόλου, μία δύσκολη απόφαση, όπως αναφέρει σε δήλωσή του στο Magnesiasports ο ίδιος, καθώς ήθελε να μείνει εκτός ποδοσφαίρου μέχρι το καλοκαίρι. Ωστόσο, αυτός που τον έπεισε ήταν ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Παύλος Κρικελάς, με τον οποίον διατηρεί μία φιλική σχέση. Αυτή ήταν η κύρια αιτία, όπως τονίζει, που είπε το «ναι».  Ακόμη, ο Βασίλης Πανόπουλος εξέφρασε τη σιγουριά του ότι, αν ολοκληρωθεί η ενίσχυση της ομάδας, όπως θέλει αυτός, η ομάδα θα σωθεί.

Αναλυτικά η δήλωση του στο Magnesiasports:

«Ήρθα σ’ ένα ιστορικό σωματείο και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή και να παραμείνουμε στην Α’ Τοπική. Θεωρώ ότι ο Ηρακλής διαθέτει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις, για να μπορέσει να δουλέψει άνετα ένας προπονητής λόγω του καινούριου γηπέδου και με τις εγκαταστάσεις που υπάρχουν.

Υπάρχει μεγάλη διάθεση και προσπάθεια απ’ όλους στην ομάδα. Αυτό νομίζω ότι φτάνει, για να ξεφύγει ο Ηρακλής από τις τελευταίες θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα και να αναρριχηθεί. Βοηθάμε την ομάδα να δυναμώσει με προσθήκες παικτών και είμαστε σε καλό δρόμο.

Επέλεξα τον Ηρακλή, γιατί έχουμε μία φιλική σχέση με τον Παύλο (σ.σ. Κρικελά). Είχαμε συζητήσεις τον τελευταίο μήνα. Προσπαθούσε καθημερινά να με πείσει και στο τέλος το κατάφερε. Ήταν μία δύσκολη απόφαση και για μένα, γιατί ήθελα να μείνω εκτός μέχρι το καλοκαίρι, αλλά αποφάσισα να βοηθήσω την ομάδα, γιατί το χρειάζεται.

Υπάρχει συσπείρωση τώρα και με μεγάλη συμμετοχή στις προπονήσεις. Αν γίνουν οι προσθήκες που θέλω, η ομάδα θα σωθεί σίγουρα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.