Πάντα πετυχημένα τα μότο της Δήμητρας, το φετινό “πάμε να το χαρούμε”

Tα μότο της Δήμητρας Ευξεινούπολης τα τελευταία τρία χρόνια, που δείχνουν τη φιλοσοφία της ομάδας, πάντα αποτελούν αντικείμενο σχολιασμού και μόνο απαρατήρητα δεν περνάνε.

Κοινό μυστικό είναι πως ο Τζώρτζης Τσάτσος, που ανήκει στο προπονητικό team ως προπονητής τερματοφυλάκων, αλλά ήταν στο πρόσφατο παρελθόν γενικός αρχηγός, αλλά και υπεύθυνος Τύπου, είναι ο εμπνευστής τους.

Φέτος όμως μετά την οριστικοποίηση της ανόδου της ομάδας στη Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της δε χρειάστηκε να σκεφτεί πολύ για το σλόγκαν που θα συνοδεύσει την ομάδα τη σεζόν 2020-21.

Αυτό δεν είναι άλλο από το «Πάμε να το χαρούμε», κάτι που ήταν η μόνιμη επωδός στα χείλη των ποδοσφαιριστών, από τη στιγμή που έμαθαν ότι θα παίζουν τη νέα χρονιά στην τελευταία τη τάξει εθνική κατηγορία κι έτσι το μότο βγήκε αβίαστα.

Το 2017-18, όταν η ομάδα έπεσε στο Β’ Τοπικό, το μότο ήταν «Επιστροφή στο παιχνίδι»,, το 2018-19, όταν επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία «Κάνουμε τα όνειρα ομάδα», έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού τους άπαντες να κατακτήσουν την πρωτιά στην Α’ Τοπική, κάτι που χάθηκε στις λεπτομέρειες, ενώ το  2019-20 το σλόγκαν ήταν «Πράσινο, φύγαμε», που υποδήλωνε ότι ανοίγει ο δρόμος για τη Γ’ Εθνική.

Στόχος είναι πάνω απ’ όλα να χαρούν την ιστορική συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, ανεξαρτήτως αποτελέσματος και χωρίς το άγχος του στόχου, διατηρώντας το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.