ΠΑΟΚ-Άρης στον τελικό της Super League K17 στον Βόλο

Αποκλείοντας Ατρόμητο και ΑΕΚ αντίστοιχα

Στο Πανθεσσαλικό πραγματοποιείται το Final 4 του πρωταθλήματος Κ17 της Super League, με τον τελικό να διεξάγεται την ερχόμενη Τετάρτη, μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη, που απέκλεισαν Ατρόμητο και ΑΕΚ αντίστοιχα.

Ο Άρης επιβλήθηκε 3-0 της ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προηγήθηκε στο 14ο λεπτό με τον Μακρή. Ο Κατραντζής εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας της ΑΕΚ και έκανε το 2-0 στο 71′, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Τανούλης στο 85′.

ΑΕΚ: Μπαλαμώτης, Σβίγκος (55’ Καντίου), Γιαματζίδης, Κοσίδης, Μαρούτσης, Κοντάκης (25’Γεωργέας), Κρουσελνίτσι (68’ Κολιμάτσης), Μούτσα (55’ Πετράτος), Κοντορουχάς, Χατζηνικολάου (68’ Γεωργαλής), Ανδρικόπουλος

Άρης: Καρακασίδης, Σεβαστίδης, Κράνιας (74’ Καλτσάς), Τσομπανίδης, Τανούλης, Καρυπίδης (74’ Κοντονικολάου), Μακρής (87′ Δήμου), Αλμύρας, Αμπεριάδης, Τσαλίκογλου (70’ Κατρατζής), Σταυρόπουλος (87′ Παπακωνσταντίνου).

Ο ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστή τον Στέφανο Τζίμα που πέτυχε δύο γκολ και είχε μια ασίστ επικράτησε 3-1 του Ατρόμητου στον δεύτερο κατά σειρά ημιτελικό του Final 4-Κ17 και πήρε την πρόκριση στον τελικό της Τετάρτης.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 50′ της αναμέτρησης όταν η μπάλα έφτασε στον Τζίμα, αυτός μπήκε από τα αριστερά, και με σουτ στην κλειστή γωνία του Ρίπη κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 1-0.

Ο Ατρόμητος έφερε το ματς στα ίσια στο 70′ του αγώνα όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Πιζάνια ήρθε ο Αγγέλης στο δεύτερο δοκάρι και πλάσαρε απο κοντά για το 1-1.

Με τη σέντρα όμως ο ΠΑΟΚ έφτασε σε ένα δεύτερο τέρμα όταν σε σέντρα από τα αριστερά του Τζίμα ο Γκούμας στο δεύτερο δοκάρι πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα για να πάρει ξανά προβάδισμα η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Τζίμας ο οποίος κυνήγησε μια φάση, πίεσε τον Ρίπη, έκλεψε τη μπάλα και εν συνεχεία τον πέρασε και σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Ατρόμητος: Ρίπης, Σκλάβος, Αγγέλης, Κορομηλάς (64′ Χουρδάκης), Δέδε, Πούλος, Μπέκος, Αμπαρτζίδης, Πιζάνιας, Ζορμπάς, Μπαλάφας (78′ Ευθυμίου).

ΠΑΟΚ: Αγγελίδης, Γεωργιάδης (88′ Καστίδης), Δεληγιάννης, Φίλων, Πασαχίδης, Σνάουτσερ, Αδάμ (67′ Βασιλειάδης), Κωττάς, Γκιτέρσος (88′ Πολιτάκης), Γκούμας (90+Παπαγεωργίου), Τζίμας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.