«ΠΑΟΚ-Μπέος: Επιτέλους, μαζί»!

Η επίσκεψη του Αχιλλέα Μπέου στην Τούμπα για το θέμα των δανεικών παικτών από τον ΠΑΟΚ στον ΝΠΣ Βόλος δεν πέρασε φυσικά απαρατήρητη από τον Τύπο τόσο της Θεσσαλονίκης όσο και της Αθήνας.

Μάλιστα, ιδιαίτερα καυστικό είναι το δημοσίευμα της διαδικτυακής έκδοσης των Νέων που αναφέρει τα εξής: «Δεν είναι πλέον κρυφό, αφού άρχισαν τις δημόσιες εμφανίσεις! Ο Αχιλλέας Μπέος επισκέφτηκε την Τρίτη τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Οκόσμος το είχε τούμπανο και αυτοί, κρυφό καμάρι… Είναι κοινό μυστικό στην ποδοσφαιρική κοινή γνώμη ότι ο Αχιλλέας Μπέος ανήκει στη σφαίρα επιρροής του Ιβάν Σαββίδη. Ή πιο ορθά, ήταν κοινό μυστικό, αφού πλέον ο Μπέος εμφανίζεται δημοσίως και χωρίς καμία προφύλαξη, στην Τούμπα…

Σύμφωνα με τον Τύπο της Θεσσαλονίκης, ο Μπέος επισκέφτηκε την Τρίτη τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και συναντήθηκε με διοικητικά στελέχη. Επισήμως, ο Μπέος πήγε εκεί με την ιδιότητα του προέδρου του ΝΠΣ Βόλου και συζήτησε για τους δανεικούς.

Οι οποίοι είναι ουκ ολίγοι, αφού πέρυσι η ομάδα της Μαγνησίας θύμιζε την… Κ19 του ΠΑΟΚ. Λύρατζης, Τσαούσης, Διαμαντής, Μπαλογιάννης και Μελίσσας έπαιζαν μέχρι τα μέσα Ιουλίου στο Πανθεσσαλικό, με απόσπαση από τη Θεσσαλονίκη».

Υπάρχει βέβαια και το σχόλιο στο τέλος του κειμένου που υποστηρίζει ότι: «Ανεπισήμως, η ημερήσια διάταξη σίγουρα είχε πολλά θέματα… Ο Ιβάν Σαββίδης έχει αρκετά μέτωπα τελευταία και ίσως να χρειάστηκε τη συνδρομή ενός… εμπειρογνώμονα του ποδοσφαίρου, όπως είναι ο Αχιλλέας…».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.