ΠΑΟΚ: Ξεκίνησαν οι ομαδικές προπονήσεις

Για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες, οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπήκαν όλοι μαζί στο γήπεδο για προπόνηση, με τον Αμπέλ Φερέιρα να ρίχνει το βάρος στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκαναν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ ήταν καθαρά και έτσι ξεκίνησαν και στη Νέα Μεσημβρία οι ομαδικές προπονήσεις, με τον Αμπέλ Φερέιρα να ρίχνει το βάρος στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας.

«Το πρωί της Τετάρτης (20.05) ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των τεστ για τον Covid19 σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο.

Όλα πήγαν καλά, τα τεστ ήταν όλα αρνητικά κι αμέσως η ομάδα μπήκε στο γήπεδο για να προπονηθεί κανονικά μετά από κάτι παραπάνω από δύο μήνες.

Έτσι λοιπόν η προετοιμασία για την ενδεχόμενη επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων συνεχίζεται πλέον κανονικά στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Αμπέλ Φερέιρα , οι συνεργάτες του και οι παίκτες του δεν έχασαν στιγμή λοιπόν και ξεκίνησαν να εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι πλέον δεν είχαν περιορισμούς στο πόσοι θα βρίσκονται μέσα στο γήπεδο και άρχισαν να δουλεύουν πάνω σε πράγματα που δεν ήταν εφικτό πριν από λίγες μέρες.

Μετά το απαραίτητο ζέσταμα έμφαση δόθηκε στο κομμάτι της τακτικής, τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι, ενώ οι παίκτες δούλεψαν ανά θέση πάνω στην κυκλοφορία της μπάλας, με έμφαση και στην ανάπτυξη και την μεσοεπιθετική λειτουργία, όσο και στην αμυντική λειτουργία και την τοποθέτηση στο γήπεδο.

Την Πέμπτη (21.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία», αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο Τύπου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.