Πάουντ: «Θα αναβληθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Έτοιμη να αναβάλει τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι η ΔΟΕ, όπως αναφέρει το μέλος της, Ντικ Πάουντ.

Πολύ κοντά στην απόφαση για αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο βρίσκεται η ΔΟΕ λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, σύμφωνα με δηλώσεις του μέλους της, Ντικ Πάουντ, στη USA Today.

Ο Καναδός αξιωματούχος, που θεωρείται από τους πιο ισχυρούς παράγοντες της Επιτροπής, αναφέρει ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσει η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στις 24 Ιουλίου, όπως είναι προγραμματισμένο.

Παράλληλα, ο Πάουντ τονίζει ότι το πιθανότερο σενάριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι να μετατεθούν για το 2021. Οριστικές αποφάσεις πάντως αναμένοντα τις επόμενες 4 εβδομάδες.

Θυμίζουμε ότι αρκετές ομοσπονδίες ανά τον κόσμο έχουν ζητήσει την αναβολή τους, ενώ τέσσερις χώρες έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να στείλουν τους αθλητές τους στην Ιαπωνία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.