Παπαδόπουλος: «Η Τρίγλια ήταν η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε μέχρι τώρα»

Επιβεβαιώνοντας την προσθήκη και του Μητρόπουλου στο ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου, ο προπονητής των ερυθρολεύκων Σούλης Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου του ματς με την Τρίγλια, χαρακτήρισε την αντίπαλο ως την καλύτερη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει φέτος η ομάδα του. Παράλληλα αναφέρθηκε και στις αλλαγές που έγιναν και που όπως είπε… βγήκαν μέσα στο παιχνίδι αλλά και στη μεταγραφή του Ναβαλόν.

Στην αίθουσα Τύπου της Νεάπολης, προπονητές και παίκτες δήλωσαν τα εξής:

Νίκος Kαραμπετάκης (προπονητής Τριγλίας): «Πριν τοποθετηθώ για τον αγώνα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόουτς για τη νίκη τους και στη διοίκηση για την άριστη φιλοξενία. Ήρθαμε σ’ ένα γήπεδο και θέλαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και η ομάδα μας παίζει ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι μπήκαμε αρκετά καλά στο παιχνίδι, κλείσαμε τους χώρους στον Ολυμπιακό, που ξέρουμε ότι είναι μια καλή μεσοεπιθετικά ομάδα.

Σε φάσεις μετάβασης βγάλαμε φάσεις για να σκοράρουμε. Νομίζω ότι στο πρώτο 20λεπτο δικαιούμασταν ένα γκολ και αντίθετα με τη ροή του αγώνα, στην πρώτη ευκαιρία ουσιαστικά του αντιπάλου δεχθήκαμε γκολ. Σίγουρα και το παραμικρό λάθος απέναντι σε μία τέτοια ομάδα το πληρώνεις και το λάθος μας το εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός Βόλου. Δε χάσαμε τον προσανατολισμό μας, πιέσαμε λίγο πιο ψηλά και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε καθόλου στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός Βόλου μπήκε πιο δυνατά, μας πίεσε ψηλά και έβαλε την μπάλα μέσα στην περιοχή μας, εκεί όπου δεν ανταποκριθήκαμε καλά. Δυστυχώς και όπως ήταν η ροή του αγώνα δίκαια προηγήθηκε και κέρδισε δίκαια. Εμείς πρέπει να δυναμώσουμε στο παιχνίδι μας, έχουμε μία ομάδα που παίζει ωραίο συνδυαστικό ποδόσφαιρο αλλά πρέπει να βελτιώσουμε τη δύναμή μας και την αποφασιστικότητά μας στις μονομαχίες. Εκεί κρίνονται τα παιχνίδια κι εκεί υστερούμε”.

Σούλης Παπαδόπουλος (προπονητής Ολυμπιακού Βόλου): «Σ’ αυτή τη σειρά αγώνων, ήταν η πιο σημαντική νίκη που κάναμε, γιατί ερχόμαστε από δύο παιχνίδια εκτός έδρας και έχουμε πάρει τέσσερις βαθμούς, που δώσαμε μεγάλη μάχη για να τους κατακτήσουμε. Ερχόμαστε και από ένα παιχνίδι στην έδρα μας και μετά το 1-1 με τον Ιωνικό. Αν θέλαμε να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία, έπρεπε να κερδίσουμε. Σήμερα ήταν η καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει.

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δικαιούται ένα ίσως και δύο γκολ στα 20-30 πρώτα λεπτά, αφού βγαίνανε πολύ καλά στην πλάτη μας. Σίγουρα με την ξαφνική μη χρησιμοποίηση του Βοσνακίδη (σ.σ. βγήκε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού την τελευταία στιγμή) αλλάξαμε κάποια πράγματα. Για το πρώτο ημίχρονο εκεί που αλλάζαμε κάποιους σχηματισμούς, δεν πιστεύω ότι φταίει ο Ράντι ούτε κάποια παιδιά που έγιναν αλλαγή. Ο Σκοπελίτης έγινε αναγκαστικά αλλαγή. Μας είχε διαβάσει πολύ καλά ο αντίπαλος προπονητής και δεν μπορούσαμε να βρούμε ρυθμό. Εκτός από την πρώτη φάση του γκολ, που είναι μία φάση που δουλεύουμε πολύ. Στενοχωρήθηκα για τη φάση του γκολ που τρώμε, γιατί εμείς πάντα βάζουμε παίκτες έξω από το τείχος και κάποιο παιδί δεν τήρησε την εντολή και ο αντίπαλος έπαιξε έξυπνα και έγινε το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμαστε πάρα πολύ καλοί, πιέσαμε ψηλά, αλλά βοήθησαν και πολύ τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι να κλείσει η χρονιά, που είναι καλή για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο κόσμος βοηθά πάρα πολύ, αλλά εγώ περιμένω ακόμη περισσότερο το γήπεδο και θα γίνει μία έδρα Super League. Σ’ εμάς τώρα δουλειά, ώστε να είναι όλα τα παιδιά έτοιμα, όπως και οι μικροί που μερικές φορές παρασύρονται. Το θέμα είναι να παίξεις όταν σε χρειάζεται η ομάδα και όχι όταν ένα παιχνίδι είναι 3-0 ή 4-0. Σήμερα η μπάλα έκαιγε και (σ.σ. ο Παπαϊωάννου) είχε ψυχή, καρδιά και ό,τι άλλο διαθέτει επάνω του και ήταν σημαντικός στο να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είναι κάποια πράγματα που δεν τα ξέρει ο κόσμος. Ο Στεφάνοβιτς μετά το παιχνίδι έλειπε για δέκα μέρες. Εγώ τι να κάνω; Να πάω να τον φέρω να παίξει; Για λόγους οικογενειακούς. Αν όμως δεν έβγαιναν σήμερα οι αλλαγές όλοι θα λέγανε γιατί έβαλε αυτούς και δεν έβαλε τα σίγουρα. Εγώ βλέπω στην προπόνηση και κρίνω”.

Για τις μεταγραφές: «Σίγουρα η ομάδα θα ενισχυθεί. Είναι δυνατή και οι Μητρόπουλος και Ναβαλόν θα βοηθήσουν. Τον Ιανουάριο είναι δύσκολο να κάνεις μεταγραφές. Θέλουμε να πάμε στα σίγουρα αυτή τη στιγμή, όπως όλες οι ομάδες».

Νίκος Κουρέλλας (παίκτης ΠΟ Τριγλίας): «Είναι τιμητικό που είπε ο αντίπαλος κόουτς ότι αντιμετώπισε την καλύτερη ομάδα. Το έχουμε ακούσει από πολλούς προπονητές αλλά δε φτάνει αυτό. Η βαθμολογική θέση μας αδικεί. Αυτό πρέπει ν’ αλλάξουμε. Το να παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο δυστυχώς δε φτάνει. Χρειαζόμαστε και τους βαθμούς. Για το παιχνίδι, δουλέψαμε πάνω στον αντίπαλο στα δυνατά του σημεία και κλείσαμε τους χώρους. Σε μία αδράνεια δεχθήκαμε το γκολ, αλλά έχουμε κι εμείς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Η οξυδέρκεια και η ποιότητα του Ζορμπά φάνηκε στο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός Βόλου τις ευκαιρίες τις έκανε γκολ και δίκαια κέρδισε το παιχνίδι».

Σεραφείμ Παπαϊωάννου (παίκτης Ολυμπιακού Βόλου): «Ξέραμε ότι αυτή η νίκη ήταν σημαντική για εμάς, με στόχο την άνοδο. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε αγχωμένοι, γιατί αυτό το παιχνίδι ξέραμε ότι έπρεπε να το πάρουμε. Δεν ήμαστε τόσο καλοί. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά. Φάνηκε ποια ήταν η καλύτερη ομάδα. Κρατάμε τη νίκη και κοιτάμε την αναμέτρηση με την Καβάλα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.