Παπακωνσταντίνου: Έχουμε κλείσει παίκτες, που έβαλαν όρο να παίξουμε Β’ Εθνική

Στις δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους στην “πρώτη” της Νίκης Βόλου ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Αλέξης Παπακωνσταντίνου, αποκάλυψε ότι, εφόσον η ομάδα παίξει στη δεύτερη κατηγορία, θα ενεργοποιηθούν συμφωνίες με παίκτες, που έχουν κλειστεί,  καθώς έθεσαν όρο να αγωνιστούν οι κυανόλευκοι στη Σούπερ Λιγκ 2. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Μαζευτήκαμε σήμερα στο σπίτι μας, στην έδρα μας και στην καρδιά του συλλόγου, για να ξεκινήσουμε μία καινούργια χρονιά. Ξεκινάμε, όπως κάθε χρόνο, με αισιοδοξία και ευχόμαστε στους ποδοσφαιριστές, στο τεχνικό τιμ και όσους συναπαρτίζουν τη διοίκηση υγεία πάνω από όλα και να πάμε να διεκδικήσουμε εντός των γραμμών του γηπέδου αυτό που μας αντιστοιχεί με πάθος, με συνέπεια και με ήθος και να δούμε πού μπορεί να μας οδηγήσει η φετινή χρονιά”.

Για τη συνεδρίαση την Τετάρτη (19/8) της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ:

“Έχουμε κουραστεί να ασχολούμαστε με το τι θα γίνει. Εμείς προχωράμε και κάνουμε τις κινήσεις μας, ξεκινώντας προετοιμασία ασχέτως της κατηγορίας πού θα παίζουμε. Θεωρούμε ότι με βάση την περσινή προσπάθεια και ότι διακόπηκε το πρωτάθλημα αξίζουμε μία θέση στη Β’ Εθνική. Από κει και πέρα αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα και είναι δύσκολο να κάνουμε μία σίγουρη πρόβλεψη. Θεωρώ ότι η Νίκη Βόλου θα βρίσκεται στη Β’ Εθνική όποια μορφή και να έχει. Περιμένουμε τις εξελίξεις, αλλά δε μένουμε σε αδράνεια”.

Για περαιτέρω ενίσχυση:

“Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που έχουν βάλει ως όρο, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή τους, ότι θα παίζουμε στη Β’ Εθνική. Οπότε αυτό πρέπει να το σεβαστούμε. Εμείς έχουμε κάνει όλες τις διαδικασίες, για να ολοκληρωθούν αυτές οι μεταγραφές. Είμαστε έτοιμοι, αλλά πρέπει να  ξέρουμε οριστικά σε ποια κατηγορία θα αγωνιζόμαστε”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.