Παπασταθόπουλος: «Στόχος της Εθνικής η πρωτιά στον όμιλο»

Σωκράτης Παπασταθόπουλος - Αρχηγός Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου

Τη σημασία του προσεχή αγώνα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με την Ουγγαρία στο ΟΑΚΑ (Παρασκευή, 21:45) για το Nations League, επεσήμανε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, μιλώντας στο περιθώριο εκδήλωσης για την επέκταση της συνεργασίας ΟΠΑΠ και ΕΠΟ.

Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι η πρώτη θέση στον όμιλο, αλλά και στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που θα ακολουθήσουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου:

Για το ματς με την Ουγγαρία: «Το αν ο αγώνας με την Ουγγαρία θα κρίνει την πρώτη θέση δεν μπορώ να το πω, γιατί έχουμε ακόμη παιχνίδια μπροστά μας. Όμως, είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας, οπότε η νίκη είναι μονόδρομος. Στη συνέχεια κοιτάμε ένα-ένα τα παιχνίδια που απομένουν ώστε να βγούμε πρώτοι στον όμιλό μας. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Για το Nations League: «Στην ουσία είναι μια δεύτερη ευκαιρία. Για τις ομάδες που δεν είναι τόσο δυνατές και δεν μπορούν να προκριθούν απευθείας στα τελικά του Euro, είναι μια δεύτερη ευκαιρία».

Για αν είναι εφικτός ο στόχος πρόκρισης στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος: «Μπορεί και μέσω του Nations League και των προκριματικών, αν και στην πρώτη περίπτωση γίνεται λίγο πιο περίπλοκο στη συνέχεια. Στόχος μας είναι να έχουμε την πρώτη θέση στον όμιλό μας, σε περίπτωση που τα προκριματικά δεν πάνε καλά. Στόχος μας όμως, επίσης, είναι να πάρουμε την πρόκριση και από τα προκριματικά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.