Παπαστεργίου: Βάση του Θησέα οι νέοι παίκτες

Το ότι η βάση της ομάδας θα είναι τα νέα παιδιά, χωρίς να λείπει και η εμπειρία, τόνισε στην «πρώτη» του Θησέα ο προπονητής του Θησέα, Κώστας Παπαστεργίου, μιλώντας στο Magnesiasports. Παράλληλα, τόνισε ότι ο Θησέας σέβεται τους πάντες, αλλά δε φοβάται κανέναν. Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Εύχομαι καλή χρονιά στους παράγοντες και στους ποδοσφαιριστές του Θησέα. Να έχουν υγεία και να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο τη φετινή χρονιά με νεαρούς παίκτες ως επί το πλείστον. Βέβαια η εμπειρία δε λείπει, αλλά έχουμε δώσει βάση σε νέα παιδιά, που θέλουμε να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν και να κάνουν και τα όνειρά τους πραγματικότητα, γιατί ο Θησέας είναι ένα σκαλί για τον παίκτη, που θέλει να αναδειχθεί και να πάει παραπάνω.

Από κει και πέρα είμαστε αισιόδοξοι, όπως πρέπει να είμαστε. Είμαστε μία νεοφώτιστη ομάδα, αλλά δε σημαίνει τίποτα αυτό. Το ποδόσφαιρο είναι ένα, σεβόμαστε τους πάντες, αλλά δε φοβόμαστε και κανέναν. Έχουμε πολλή εμπιστοσύνη στα παιδιά που πήραμε. Ακόμη δεν έχει κλείσει το ρόστερ, περιμένουμε δύο-τρεις παίκτες ακόμη. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις και πιστεύω ότι κάποια παιδιά που τους έχουμε κάνει πρόταση, θα εξετάσουν καλύτερα την περίπτωση του Θησέα και θα τους έχουμε κοντά μας, για να κλείσει το ρόστερ γρήγορα και να μπορέσουμε να δουλέψουμε πιο ομαδικά.

Βέβαια, θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά πέρσι, που συνέβαλαν στην άνοδο και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και τα παιδιά που έμειναν. Το ποσοστό των νέων παικτών θα είναι πολύ μεγάλο, γύρω στο 70%, γιατί όσο και καλοί παίκτες να ήταν κάποιοι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν στη Γ’ Εθνική, καθώς στην εποχή μας όλοι πασχίζουν για ένα μεροκάματο και δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο γι’ αυτούς.

Εύχομαι και σε σας τους δημοσιογράφους να έχετε δύναμη και να είστε κοντά μας».

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.