Παπούλιας: «Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη την Κυριακή»

Σε ρυθμούς Γ' Εθνικής ο ΓΣ Αλμυρού

To Μεσολόγγι πέρα από τα… χέλια και το αλάτι που παράγει, έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια και μπασκετικά με τον Χαρίλαο Τρικούπη να έχει κάνει τεράστια βήματα και να αγωνίζεται πλέον στην Α1 Εθνική Κατηγορία, ενώ μέχρι πριν δύο χρόνια βασικός συντελεστής της πορεία του ήταν ο Μιχάλης Πολίτης, που αγωνίζεται στον ΓΣ Αλμυρού. Ωστόσο, ο Λέων Μεσολογγίου, ομάδα με την οποία ο Αλμυρός θ’ αγωνιστεί την Κυριακή στην έδρα του για την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, πολύ μικρή σχέση έχει με τον Χαρίλαο Τρικούπη…

Στην άγνοια για τον αντίπαλο στέκεται και ο Παναγιώτης Παπούλιας, με τον παίκτη του Αλμυρού να έχει ήδη καταγράψει στο ενεργητικό του συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες, από Γ μέχρι και Α2, και ξέρει καλά ότι ειδικά στα πρώτα παιχνίδια θα πρέπει όλοι να είναι προσεκτικοί. «Παίζουμε με μια νεοφώτιστη ομάδα όπως εμείς, με παίκτες κυρίως που δεν έχουμε αντιμετωπίσει… Οι πληροφορίες λένε ότι είναι μια ομάδα στα μέτρα μας που στόχο έχει την παραμονή, και γι’ αυτό πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκη αφού πρόκειται και για αγώνα εντός έδρας» ήταν το σχόλιο του έμπειρου παίκτη στο «Magnesiasports».

Είναι δεδομένο βέβαια, ότι τα μέλη του ΓΣ Αλμυρού θα ήθελαν να έχουν στο πλευρό τους και τους φιλάθλους της ομάδας, αλλά η απαγόρευση λόγω κορωνοϊού είναι δεδομένη. Οπότε καλούνται να βάλουν ακόμη περισσότερο τα δυνατά τους για να πετύχουν τον στόχο της νίκης.

Το δυσάρεστο αφορά τον Λέοντα Μεσολογγίου, καθώς ο βασικός σέντερ της ομάδας Βασίλης Μπόσμος τραυματίστηκε και πιθανότατα θα χάσει όλη την αγωνιστική περίοδο, ενώ τραυματίας είναι και ο Χρήστος Λειβαδάς, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να έρθουν στον Αλμυρό με ελλείψεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.