Παραδόθηκε νέος χώρος άθλησης στον Ριζόμυλο

Το πρώτο από τα τρία γήπεδα μπάσκετ στον Ριζόμυλο Δήμου Ρήγα Φεραίου παραδόθηκε σήμερα Τρίτη προς χρήση από τον Δήμαρχο της περιοχής, Δημήτρη Νασίκα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για νεοκατασκευαζόμενο αγωνιστικό χώρο, στις διαστάσεις του οποίου ενσωματώνονται και αυτές του γηπέδου βόλεϊ και ποδοσφαίρου 5×5 με ξεχωριστές διαγραμμίσεις. Tο συνολικό εμβαδόν του γηπέδου είναι 450 τ.μ. Παράλληλα επισημαίνεται ότι έχουν τοποθετηθεί άριστα υλικά, κατάλληλα για τη μείωση της κούρασης και την αποτροπή τραυματισμών, ενώ προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση κίνησης. Ο αθλητικός εξοπλισμός περιλαμβάνει δύο μπασκέτες ολυμπιακού τύπου, εφοδιασμένες με το δίχτυ τους.

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας, στις δηλώσεις του επεσήμανε: «Παραδίδουμε σήμερα, το πρώτο από τα τρία γήπεδα μπάσκετ, άριστα προσαρμοσμένο στις ανάγκες της νεολαίας μας και των απαιτήσεων των αθλητών. Το γήπεδο μπάσκετ εντάσσεται σε μια σειρά εργασιών συντήρησης και επισκευής σχολικών κτιρίων του Δήμου Ρήγα Φεραίου, που στόχο έχουν τη βελτίωση και αποκατάσταση των αύλειων χώρων των δημοτικών μας σχολείων παρέχοντας τις καλύτερες συνθήκες δραστηριοποίησης των παιδιών μας».

Στην εκδήλωση παράδοσης του χώρου προς χρήση παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι, κ.κ. Βασιλική Παπανικολάου-Χατζοπούλου, Νίκος Πρίντζος, Δημήτρης Παλληκάρης και Χρήστος Μακεδών, οι τοπικοί σύμβουλοι Ριζομύλου, κ.κ. Γιώργος Θεοχάρης και Ρομφαίας Δημήτρης, ο Πρόεδρος του Συλ. Γονέων και Κηδεμόνων Ριζομύλου και η Γεωργία Ρήγα, μέλος του συλλόγου, κ. Οδυσσέας Αργυρούδης, ο Διευθυντής του Σχολείου, κ. Χρήστος Δημητρίου, η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών, Αποστ. Κατσιούρα, ο μηχανικός του Δήμου, κ. Λεωνίδας Λάβδας, ο Προϊστάμενος Καθαριότητας, κ. Ευαγ. Καραμπέρης και εκπαιδευτικοί.