Παρακολουθεί τις εξελίξεις με τη Δόξα Δράμας η Νίκη

Mε ενδιαφέρον αλλά χωρίς παρέμβαση όπως τονίζεται από πλευράς διοίκησης, παρακολουθεί τις εξελίξεις η Νίκη Βόλου σχετικά με το πιστοποιητικό συμμετοχής της Δόξας Δράμας στη Super League 2, αφού η τελευταία συνεδρίαση της ΕΕΑ δεν έκανε καμία αναφορά για τη συγκεκριμένη ΠΑΕ, αλλά μόνο για την Παναχαϊκή η οποία και αδειοδοτήθηκε.

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν η μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στη Δόξα Δράμας μπορεί να σημαίνει κάποιο κέρδος για τη Νίκη Βόλου, αφού οι νομικές απόψεις αυτή τη στιγμή διίστανται, ώστε σε περίπτωση κενού στην κατηγορία της Super League 2 να χρειαστεί να καλυφθεί αυτό από ομάδα της Football League. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλα όπως έχει αποδειχθεί γίνονται αλλά συγχρόνως… τίποτε δεν μπορεί να γίνει. Βέβαια, το θέμα του πιστοποιητικού της Δόξας Δράμας θα πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα, αλλιώς τα πράγματα μπερδεύονται πολύ, σε συνδυασμό με τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει η δραμινή πλευρά αλλά και την επανεξέταση του φακέλου της από την ΕΕΑ, κάτι που απαιτεί ακροαματική διαδικασία όπως αναφέρει το νομικό της επιτελείο. Σε κατάσταση lockdown κάτι τέτοιο βέβαια δεν μπορεί να γίνει, ενώ με δηλώσεις του ο Λεωνίδα Λεουτσάκος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει πρωτάθλημα SL2 με 11 τελικά ομάδες.

Η Νίκη Βόλου λοιπόν περιμένει να δει τι μπορεί να προκύψει. Αν υπάρξει κενό, και με δεδομένο ότι όταν δύο ομάδες δεν δήλωσαν καν συμμετοχή στο πρωτάθλημα (Πλατανιάς και Πανιώνιος) για να πάρουν τις θέσεις τους Διαγόρας και ΟΦ Ιεράπετρας, είναι λογικό να θέλει να διεκδικήσει την κάλυψή του. Βέβαια, τα δεδομένα είναι τόσο ρευστά που κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.