Παραλαβή-παράδοση διοίκησης στον Ρήγα Φεραίο

Με γεμάτο ταμείο όπως αναφέρει το απερχόμενο ΔΣ και ο πρόεδρος Κώστας Γιάτσιος

Μετά από 40 κύματα, ο Ρήγας Φεραίος απέκτησε νέα διοίκηση και έτσι πραγματοποιήθηκε και η διαδικασία παράδοσης-παραλαβής με τα μέελη της προηγούμενης.

Συντάσσοντας και το σχετικό πρακτικό, εκ μέρους της απερχόμενης διοίκησης παρόντες ήταν ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Γιάτσιος, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Σιουμουρέκης και ο γεν. γραμματέας Αντώνης Ντόβας. Από την νέα διοίκηση παρέστησαν ο πρόεδρος Γιώργιος Καρτσώνας, ο γεν. γραμματέας Δημήτρης Σαράντης και ο γεν. αρχηγός Γιάννης Τσελεπής.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συζητήθηκαν, κατά κύριο λόγο, θέματα οικονομικής φύσεως. «Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στην ιστορική διαδρομή του Ρήγα το απερχόμενο συμβούλιο αφήνει ως παρακαταθήκη στο ταμείο του συλλόγου αξιόλογο χρηματικό ποσό. Από τον απερχόμενο Πρόεδρο έγινε ιδιαίτερα σαφές ότι ο σύλλογος δεν έχει καμία οικονομική εκκρεμότητα προς τρίτα πρόσωπα, σε ασφαλιστικούς οργανισμούς και στο δημόσιο» σημειώνεται.

Ο κ. Γιάτσιος ανέφερε ότι στον σύλλογο είναι να καταβληθεί το υπόλοιπο ποσό επιχορήγησης έτους 2021 από τη ΓΓΑ, ενώ έχουν γίνει οι κινήσεις και για την επιχορήγηση του 2022. Επίσης, συζητήθηκαν θέματα αγωνιστικά (δελτία αθλητών, προπονητών, ακαδημίας και βοηθητικού προσωπικού), καθώς και σχετιζόμενα με τα πάγια περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου και τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Επίσης, έγινε αναφορά στα επικείμενα έργα ανακαίνισης του Σταδίου Βελεστίνου που έχουν προγραμματιστεί, από πλευράς Δήμου, να ξεκινήσουν στις αρχές φθινοπώρου. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη διαδικασία επικαιροποίησης των στοιχείων του συλλόγου στο μητρώο αθλητικών σωματείων της ΓΓΑ, προκειμένου ο σύλλογος να λαμβάνει την ετήσια επιχορήγηση από την Πολιτεία.

Ο απερχόμενος πρόεδρος Κων/νος Γιάτσιος, απευθυνόμενος στον νέο πρόεδρο και τα μέλη του νεοεκλεγέντος ΔΣ ευχήθηκε δημιουργική θητεία και επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν. Εξήρε την προσφορά των μελών του απερχόμενου ΔΣ που λειτούργησε επί πενταετές χρονικό διάστημα και τους ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία που υπήρχε και δήλωσε περήφανος που διετέλεσε πρόεδρος του Ρήγα. Εξέφρασε την αγάπη του για την ομάδα που «υπηρέτησε» μέσα σε μία πορεία με ανάμεικτα συναισθήματα και πολλές δυσκολίες όπως τόνισε και υποσχέθηκε να βοηθήσει στο μέλλον την νέα διοίκηση.

Τέλος, ο νέος πρόεδρος Γιώργιος Καρτσώνας ανέφερε: «Από καρδιάς, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο και τα μέλη της τέως διοίκησης που με όλη τους την αγάπη και στήριξη, μας παρέδωσαν τα ηνία ώστε να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία του συλλόγου, που κόντρα στις οικονομικές αντιξοότητες που πλήττουν τα ερασιτεχνικά σωματεία και τον παράγοντα πανδημία, κατάφεραν να διατηρήσουν την ομάδα μας ανταγωνιστική και να πρωταγωνιστεί στις επίσημες διοργανώσεις της ΕΠΣΘ. Εμείς από τη μεριά μας μπορούμε να δώσουμε την υπόσχεση ότι θα καταθέσουμε μεγάλο κομμάτι της ψυχής μας έχοντας ως πυξίδα το πάθος μας και την αγάπη μας για τον Ρήγα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.