Παραμένει χωρίς έδρα η Εθνική

Παρότι έχει ανακοινωθεί πως το Παγκρήτιο στάδιο θα αποτελέσει την έδρα της Εθνικής για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ο διαγωνισμός για την τοποθέτηση του στεγάστρου δεν έχει ολοκληρωθεί.
Μεγάλη καθυστέρηση έχει προκύψει στην ολοκλήρωση των εργασιών που απαιτούνται στο Παγκρήτιο στάδιο, για να φιλοξενήσει τα παιχνίδια της Εθνικής.

Όπως αναφέρει η LiveSport, έναν χρόνο μετά την ανακοίνωση για τη χρήση του κρητικού γηπέδου ως έδρα της «γαλανόλευκης» δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα ο διαγωνισμός τοποθέτησης στεγάστρου.
Συνεπώς δημιουργούνται αμφιβολίες για το αν θα προλάβουν να ολοκληρωθούν οι εργασίες ως τον Οκτώβριο, που θα διεξαχθούν τα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια με την Μολδαβία και το Κόσοβο για το Nations League.

Υπενθυμίζουμε πως οι διεθνείς έχουν ζητήσει να μην αγωνίζονται στο ψυχρό ΟΑΚΑ, ενώ δεν υπάρχει η προοπτική γηπέδου στη Θεσσαλονίκη που θα μπορούσε να φιλοξενήσει τους αγώνες, καθώς και της χρήσης του «Γ. Καραϊσκάκης». Σε περίπτωση που το Παγκρήτιο σστάδιο δεν θα έιναι έτοιμο, θα πρέπει να βρεθεί διαφορετική λύση, που δεν αποκλείεται να είναι το ΟΑΚΑ, παρά την αντίθετη άποψη των διεθνών.

Πηγή: sportfm.gr