Παραμένει και ο Μπλέντι Μούτσα στον Διαγόρα

Μπορεί ν’ άργησε, αλλά ο Διαγόρας Στεφανοβικείου έχει μπει δυναμικά στη διαδικασία σχηματισμού του ρόστερ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ανακοινώνοντας παραμονές παικτών καθώς και μεταγραφές, είτε νέων είτε παλαιών γνώριμων. Έτσι, στις τάξεις της ομάδας παρέμεινε και ο Μπλέντι Μούτσα όπως έχει γίνει γνωστό και θα συνεχίσει ν’ αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Στέλιου Αρσένου.

Οι συστάσεις για τον Μούτσα φυσικά περιττεύουν, αφού πρόκειται για έναν έμπειρο μέσο, με ιδιαίτερη τεχνική κατάρτιση και με έντονη παρουσία στις εθνικές κατηγορίες. Κάνοντας τη διαφορά για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ο Μούτσα αγωνίστηκε στη συνέχεια στην ΑΕΛ για να ακολουθήσουν ο Εθνικός Γαζώρου, η Αναγέννηση Καρδίτσας και ο ΟΦ Ιεράπετρας.

Όσον αφορά τις επόμενες κινήσεις, δύο θέματα υπάρχουν ανοιχτά, αυτό του Πρίφτη αλλά και του Σωτήρη Κυριάκου. Στην πρώτη περίπτωση ο τερματοφύλακας εξετάζει όλες τις προτάσεις που έχει στη διάθεσή του τελικά, καθώς υπάρχει ένα πρώτο ενδιαφέρον από την πλευρά του Απόλλωνα Λάρισας, ενώ για τον Κυργιάκο οι σχετικές αποφάσεις και από τις δύο πλευρές αναμένονται να έρθουν άμεσα στο προσκήνιο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.