Παραμένει Κοσμήτορας της ΣΕΦΑΑΔ ο Αθανάσιος Παπαϊωάννου

Ο Καθηγητής Αθανάσιος Παπαϊωάννου, επανεκλέχθηκε στο αξίωμα του Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής, Αθλητισμού και Διαιτολογίας (ΣΕΦΑΑΔ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με θητεία για τα επόμενα τρία έτη.

O κ. Αθανάσιος Παπαϊωάννου, είναι καθηγητής αθλητικής ψυχολογίας και διευθυντής του διεθνούς μεταπτυχιακού προγράμματος «European Master in Sport and Exercise Psychology».  Έχει τιμηθεί με το Honor Award της International Society of Sport Psychology (ISSP) για την προσφορά του στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα της αθλητικής ψυχολογίας.

Είναι ο εκδότης του διεθνούς περιοδικού «International Journal of Sport and Exercise Psychology», και ταμίας της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Αθλητικής Ψυχολογίας (FEPSAC), όντας επί σειρά ετών αντιπρόεδρος και ταμίας της «International Society of Sport Psychology».

Στο ΤΕΦΑΑ των Τρικάλων και παλαιότερα στο ΤΕΦΑΑ της Κομοτηνής (1993-2004), έχει διδάξει μαθήματα αθλητικής ψυχολογίας, σχολικής φυσικής αγωγής και εφαρμοσμένης στατιστικής. Σήμερα διδάσκει θέματα αθλητικής ψυχολογίας σε πανεπιστήμια που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Αθλητικής Ψυχολογίας ενώ στο παρελθόν διετέλεσε καθηγητής και επισκέπτης καθηγητής στα πανεπιστήμια Nurthumbria της Αγγλίας, Padova της Ιταλίας και Jyvaskyla της Φιλανδίας.

Ο κ. Παπαϊωάννου είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ και απόφοιτος μεταπτυχιακού προγράμματος και διδάκτωρ του πανεπιστημίου Manchester της Αγγλίας στους τομείς της ψυχολογίας στην Εκπαίδευση και στον Αθλητισμό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.