Παραμένει ο Παναγιώτης Νάνης στην τεχνική ηγεσία του ΓΣ Αλμυρού

Με τον ΓΣ Αλμυρού να οδεύει προς τη Γ’ Εθνική κατηγορία, η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας ανακοίνωσε την παραμονή του Παναγιώτη Νάνη στην τεχνική ηγεσία, μιας και η κοινή πορεία των δύο πλευρών κρίνεται απόλυτα ικανοποιητική.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΓΣ Αλμυρού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο (2020-2021) με τον coach Παναγιώτη Νάνη.

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη αγωνιστικά χρονιά και με την ομάδα να φιγουράρει στην 1η θέση της Α1 ΕΣΚΑΘ για 1η φορά στην μακρόχρονη ιστορία του Συλλόγου, διεκδικώντας με αξιώσεις την άνοδο στη Γ’ Εθνική, με ρεκόρ νικών σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο (23 νίκες και μόλις 3 ήττες), αλλά και εκτιμώντας ταυτόχρονα το ήθος του, το ακέραιο του χαρακτήρα του αλλά κυρίως την αγάπη για αυτό που υπηρετεί, η επέκταση της συνεργασίας κρίθηκε αναγκαία.

Η Δ.Ε του τμήματος αλλά και όλος ο φίλαθλος κόσμος του Αλμυρού, που πραγματικά φέτος αναγνώρισε από την πρώτη στιγμή το έργο του coach και αγκάλιασε την όλη προσπάθεια που γίνεται,εύχεται στον coach Νάνη καλή συνέχεια στο πραγματικό αξιόλογο έργο του με τον ίδιο ζήλο και αυταπάρνηση και πολλές επιτυχίες στον πάγκο του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ μας συλλόγου».

«Πετύχαμε αυτό που θέλαμε»

Η διαφαινόμενη άνοδος του ΓΣ Αλμυρού πάντως δεν ήταν αυτοσκοπός για τον Παναγιώτη Νάνη, όπως ο ίδιος επισημαίνει με δηλώσεις του στο «Μagnesiasports», δίνοντας περισσότερη βαρύτητα στα όσα επιτεύχθηκαν στο σύνολο την τελευταία αγωνιστική χρονιά.

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, γιατί πάνω απ’ όλα και πέρα από τη Γ’ Εθνική που δεν ήταν αυτοσκοπός, είδαμε μεγάλη βελτίωση στους δικούς μας αθλητές και τα νέα παιδιά και ήταν μία ομάδα που έπαιζε αυτό που θέλαμε, γρήγορο μπάσκετ, με τρέξιμο και δυνατές άμυνες. Είδαμε ανταπόκριση από τα παιδιά όλη τη χρονιά και μαζί θα πορευτούμε για να δούμε τι παραπάνω μπορούμε να καταφέρουμε και έχουμε ήδη βάλει μία παρακαταθήκη για το μέλλον» σημείωσε ο τεχνικός του ΓΣ Αλμυρού.

Με φόντο πλέον και την άνοδο στη Γ’ Εθνική, η Διοικούσα Επιτροπή του ΓΣ Αλμυρού προετοιμάζεται για ενίσχυση του ρόστερ. Ήδη υπάρχουν επαφές με παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα εθνική κατηγορία, με την πορεία των συζητήσεων να εξελίσσεται πολύ καλά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.