Παραμένει σε ετοιμότητα ο Ολυμπιακός Βόλου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Γήπεδο υπάρχει (Νεάπολη), το προπονητικό κέντρο έχει αναβαθμιστεί, και οι μεταγραφές έχουν ολοκληρωθεί για τον Ολυμπιακό Βόλου που περιμένει απλά την επανέναρξη των προπονήσεων αλλά και την έναρξη του πρωταθλήματος, προκειμένου να επιστέψουν στην αθλητική καθημερινότητα μετά από αρκετούς μήνες.

Ωστόσο, έστω και αν οι αρμόδιοι φορείς πιέζουν προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να αρχίσει η αγωνιστική δράση, από πλευράς μελών του Ολυμπιακού Βόλου δεν εκφράζεται η ίδια αισιοδοξία, καθώς δεν βλέπουν τους λοιμωξιολόγους να δίνουν το «πράσινο φως» για μία τέτοια εξέλιξη. ώστε να αποφασίσει αναλόγως και η κυβέρνηση. Τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα εφόσον επεκτείνεται το lockdown όπως λέγεται τις τελευταίες ώρες, καθώς όπως τονίζεται αυτό που προέχει είναι η δημόσια υγεία. Το ότι τα κρούσματα στην Ελλάδα αυξάνονται σίγουρα δεν συντελεί προς την κατεύθυνση της έναρξης της Football League.

Bέβαια και οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να παλέψουν για να βγουν αλώβητοι από αυτή την περιπέτεια, αφού τα οικονομικά δεδομένα είναι δύσκολα για όλες τις ομάδες από τη στιγμή που υπάρχουν μόνο έξοδα χωρίς έσοδα.

Πάντως,και στον Ολυμπιακό Βόλου οι παίκτες ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα συντήρησης, ώστε να επιστρέψουν όταν μπορέσουν στις προπονήσεις στην καλύτερη δυνατή κατάσταση δεδομένων των συνθηκών. Είναι βέβαιο εξάλλου πως θα χρειαστεί κάποιο διάστημα προσαρμογής και επαναφοράς, για να μπορέσουν να πάρουν μέρος σε επίσημο παιχνίδι…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.