Παραμένει στην Αργώ ο Βαγγέλης Σταθόπουλος

Δεν αναμενόταν κάτι διαφορετικό, οπότε η ανακοίνωση της παραμονής του Βαγγέλη Σταθόπουλου στην τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Αργούς Βόλου ήταν αναμενόμενη, με φόντο και τη συμμετοχή του συνόλου στην Α2 Εθνική κατηγορία.

«Το όνομά του συνώνυμο της επιτυχίας αφού έχει γράψει 16 Διεθνής κορυφαίες διακρίσεις στο Beach volley και 14 διακρίσεις στη σάλα με κορυφαία αυτή της περσινής αγωνιστικής περιόδου την άνοδο στην Α2 Εθνικη κατηγορία. Ο Βαγγέλης Σταθόπουλος ένας από τους κορυφαίους προπονητές της Ελλάδας θα είναι για ακόμη μια χρονιά στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας, και των ομάδων Νεανίδων-Κορασίδων του συλλόγου μας και είμαστε σίγουροι ότι και φέτος θα είναι μια χρονιά μεγάλης επιτυχίας» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Αργώ Βόλου.

Οι ανακοινώσεις για το τεχνικό επιτελείο δεν σταμάτησαν εκεί πάντως από πλευράς Αργούς. Ο Λευτέρης Τιρτιράκης θα είναι τόσο προπονητής στην ομάδα Ανδρών αλλά και 2ος προπονητής στη γυναικεία ομάδα, μαζί με τον Βαγγέλη Σταθόπουλο. Βοηθός προπονητή στην ομάδα γυναικών θα είναι ο Κώστας Φουρκιώτης. Τέλος έγινε γνωστό ότι προπονήτρια σε τμήματα ακαδημιών θα είναι η πολύπειρη αθλήτρια Ηλιάνα Γιαννετάκη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.