Παραμένει στις επάλξεις ο Διαγόρας Στεφανοβικείου-Οι τελευταίες μεταγραφές

Ετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στη Β’ ΕΠΣΘ

Ο πάλαι ποτέ πρωταθλητής της Γ’ Εθνικής Διαγόρας Στεφανοβικείου συνεχίζει την προσπάθεια και παραμένει στις επάλξεις, καθώς η ομάδα προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ. Έτσι, η διοίκηση, τονίζοντας ότι έχει κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για την επικαιροποίηση των στοιχείων της στο Μητρώο, αναφέρεται με ανακοίνωσή της στο δυναμικό της ομάδας.

«Η προετοιμασία της ομάδας υπό τις οδηγίες του προπονητή Μιχάλη Βαγγόπουλου συνεχίζεται εντατικά, έχοντας ήδη δώσει δύο επιτυχή φιλικά παιχνίδια» αναφέρει σχετικά, τονίζοντας παράλληλα ότι από την περσινή ομάδα συνεχίζουν και φέτος τα παιδιά που διαχρονικά στηρίζουν την ομάδα, και συγκεκριμένα οι Σπύρος Καραπλιάγγος, Νίκος Καρατζιώλης και Κώστας Καραπλιάγγος. Επίσης συνεχίζουν οι έμπειροι Κώστας Γκαμαλέτσος, Γιώργος Τζίκας και Γιώργος Παρασκευάς, ο Γιώργος Σεγδίτσας και τα νεαρά παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία του συλλόγου (Ζήσης Αγγελίδης, Πάνος Ντάφος, Γιάννης Αγριοτζόμπανος, Μιχάλης Ντάφος, Κων/νος Λουφόπουλος, Γιάννης Βλάχος, Αποστ. Μαλάμος, Χρήστος Γιαννούχος Νέλλυ Αγγαλίου, Βασίλης Λουφόπουλος και Κων/νος Γιαννούχος).

Όσον αφορά τις μεταγραφικές προσθήκες, ο σύλλογος του Στεφανοβικείου αναφέρει τα εξής: «Σήμερα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την προσθήκη τριών ακόμη έμπειρων παιδιών που θα ενισχύσουν την ομάδα. Πρόκειται για τον μεσοεπιθετικό Ντένις Σιαμέτη από τον Αστέρα Ριζομύλου, τον αμυντικό Νίκο Ψάρρα από την Αναγέννηση Αρμενίου και τον μέσο Οδυσσέα Βαλαρούτσο από την Δάφνη».

Σύμφωνα με τη διοίκηση, η προσπάθεια για τη δημιουργία μιας πιο ανταγωνιστικής ομάδας θα συνεχιστεί. «Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά να έχουν υγεία και να χαρούμε το ποδόσφαιρο όλοι μαζί» καταλήγει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.