Παραμένουν σε ισχύ τα μέτρα ασφαλείας με κενό το ανατολικό πέταλο του Πανθεσσαλικού

Τριήμερο… παναθηναϊκό στον Βόλο

Η ζήτηση που παρουσιάστηκε για τα εισιτήρια της αναμέτρησης ανάμεσα σε ΝΠΣ Βόλος και Παναθηναϊκό (Σάββατο 29 Οκτωβρίου) οδήγησε ουσιαστικά στο να πωληθεί το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος τους μέχρι και το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ και ο Παναθηναϊκός άνοιξε εκδοτήρια στη Λεωφόρο (Αττική) για να διαθέσει τα εισιτήρια στους φίλους του, με προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας.

Η μεγάλη ζήτηση μάλιστα κάνει λόγο για παρουσία 17 και πλέον χιλιάδων ατόμων στο Στάδιο για τον αγώνα, με πολλούς από αυτούς να εκμεταλλεύονται το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Κάπως έτσι, οι πέντε χιλιάδες εισιτηρίων που είχαν δοθεί αρχικά υπερδιπλασιάστηκαν, ενώ χρειάστηκε να γίνει και έκτακτη σύσκεψη ασφαλείας με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, αφού ο Παναθηναϊκός είχε ζητήσει να ανοίξουν όλες οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου για τη φιλοξενία των φίλων του!

Όπως αναφέρεται όμως, η ΕΛ.ΑΣ. απέρριψε το αίτημα της φιλοξενούμενης ΠΑΕ, για λόγους ασφαλείας, θέλοντας το ανατολικό πέταλο του Σταδίου να μείνει κενό. Είναι δεδομένο εξάλλου ότι κανείς δεν θέλει να επαναληφθούν φαινόμενα του παρελθόντος, κατά κύριο λόγο εκτός γηπέδου, οπότε και οι αστυνομικές Αρχές είναι σε ενισχυμένη επιφυλακή.

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα φιλοξενηθούν στις κερκίδες της βόρειας πλευράς του Σταδίου και η προσέλευσή τους θα γίνεται αποκλειστικά από την τρίτη πεζογέφυρα, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.