Παραμένουν στην Αργώ Χειμάρα και Χατζή

Την παραμονή δύο ακόμη παικτριών στο ρόστερ της ομάδας, ανακοίνωσε η διοίκηση της Αργούς βόλεϊ, με τις Βολιώτισσες να ετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών.

Συγκεκριμένα έγινε γνωστό ότι ανανεώθηκε η συνεργασία με την Τζωρτζίνα Χειμάρα, αθλήτρια του συλλόγου, αφού ξεκίνησε από τις ακαδημίες σε μικρή ηλικία. Αγωνίσθηκε σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και στη γυναικεία ομάδα και την τελευταία αγωνιστική χρονιά πανηγύρισε με την ομάδα των Νεανίδων την είσοδο στο Final Four και την άνοδο στην Α2 κατηγορία με την γυναικεία ομάδα. «Ευχόμαστε στην Τζωρτζίνα να έχει καλή αγωνιστική σεζόν γεμάτη επιτυχίες» αναφέρει η ανακοίνωση.

Από την άλλη, η Μυρτώ Χατζή αγωνίστηκε τα 2 τελευταία χρόνια στον σύλλογο με υποσχετική από τον ΓΣ Βόλου και για τη νέα χρονιά εντάσσεται στην ομάδα με ελεύθερη μεταγραφή. «Ευχαριστούμε θερμά τον Γυμναστικό Σύλλογό Βόλου για την άψογη συνεργασία και ευχόμαστε στην Μυρτώ να έχει δυνατή αγωνιστική περίοδο και επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Τέλος, ο προπονητής της Αργούς, Βαγγέλης Σταθόπουλος, ανακοίνωσε ήδη την έναρξη της περιόδου προετοιμασίας στις 24 Αυγούστου, ενώ υπογραμμίζεται ότι η διοικητική ομάδα εργάζεται εντατικά για τη σωστή στήριξη του συνόλου στη νέα κατηγορία.

«Η περσινή πολύ καλή παρουσία και πορεία της ομάδας μας σφραγίστηκε από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία. Είμαστε έτοιμοι για το καινούργιο αυτό ταξίδι, οι νέες προσθήκες στην ομάδα μας καθιστούν ακόμα πιο δυνατούς για να προσφέρουμε αγωνιστικό θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις στο φίλαθλο κοινό της πόλης μας. Σας θέλουμε όλους κοντά μας. Η αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη σας μας δίνει ώθηση για να πάμε ακόμη πιο ψηλά» σημειώνει η διοίκηση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.