Παραμένουν στον Πύρασο Αποστόλου και Αντωνιάδης

Δύο ακόμη ανανεώσεις συμφωνιών με ποδοσφαιριστές της ομάδας ανακοίνωσε ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου, κάνοντας γνωστή την παραμονή των Σάκη Αποστόλου και Θανάση Αντωνιάδη στο δυναμικό του.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής : «Συνεχίζουν στην ομάδα μας τη νέα αγωνιστική σεζόν οι… παλιοσειρές της αμυντικής γραμμής, Σάκης Αποστόλου και Θανάσης Αντωνιάδης οι οποίοι ήταν αρχηγοί της περασμένης σεζόν. Για ακόμη μία χρονιά, θα τιμήσουν την κυανόλευκη φανέλα. Ο Αποστόλου, ο οποίος έχει γράψει… αμέτρητα χιλιόμετρα από μικρός με τον Πύρασο, επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του τον Ιανουάριο του 2019, ενώ ο Αντωνιάδης βρίσκεται στο σύλλογό μας από το καλοκαίρι του 2018».

Πρώτη συγκέντρωση το Σάββατο

Με ανακοίνωσή της, η ομάδα του Πυράσου έκανε γνωστό ότι η πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας περιόδου θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο στις 19:00 στα γραφεία του συλλόγου, ενώ η προετοιμασία αρχίζει την Δευτέρα 27 Ιουλίου.

Πριν την πρώτη προπόνηση, θα τελεστεί Αγιασμός στις 18:00. «Καλούνται όλοι όπως είναι εγκαίρως στο γήπεδο»  αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.