Παραμονή Στεργιόπουλου στην Αγριά, ανανέωσε ο Καραμανλής

Ο Γιάννης Στεργιόπουλος

O Γιάννης Στεργιόπουλος θα συνεχίσει να είναι προπονητής της Αγριάς και την επόμενη αγωνιστική χρονιά στην Α1 ΕΣΚΑΘ, ενώ η διοίκηση της ομάδας έκανε γνωστή τη συμφωνία για παραμονή του Σάββα Καραμανλή.

Η ανακοίνωση για τον Γιάννη Στεργιόπουλο:

“Το Δ.Σ του συλλόγου μας μετά από συνάντηση που είχε με τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Στεργιόπουλο αποφάσισε τη συνέχιση της συνεργασίας για την επόμενη χρονιά, καθώς υπάρχει ταύτιση απόψεων για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί για τη νέα χρονιά. Επίσης η χρονιά που διανύσαμε κρίθηκε επιτυχημένη, καθώς η ομάδα μας πριν την αναγκαστική διακοπή του πρωταθλήματος βρισκόταν στη δεύτερη θέση του Α’ ομίλου της Α1 ΕΣΚΑΘ, η οποία είναι και η υψηλότερη στην τρίχρονη ιστορία της!
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδος καθώς και οι ανανεώσεις έχουν ξεκινήσει και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις! Ευχόμαστε καλή χρονιά και καλή δύναμη στον coach!”

Η ανακοίνωση για τον Σάββα Καραμανλή:

“Για 4η συνεχόμενη χρονιά μαζί! Τα λόγια είναι περιττά για τον Σάββα Καραμανλή, που απ’ την πρώτη στιγμή ήταν μαζί μας και πίστεψε σε όλο που χτίζεται εδώ στην ΑΓΡΙΑ!
Καλή χρονιά γεμάτη μπάσκετ και επιτυχίες”.

Ο Σάββας Καραμανλής

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.