Παρασκευή ή τη νέα βδομάδα η απάντηση για το Πανθεσσαλικό

Ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρολεύκων" Παναγιώτης Μποτσιβάλης.
Κρίνεται σύντομα το ζήτημα της έδρας του Ολυμπιακού Βόλου

Περιμένει εναγωνίως την απάντηση από την Εταιρία Ακινήτων του Δημοσίου για την παραχώρηση του Πανθεσσαλικού Σταδίου ο Ολυμπιακός Βόλου, που βρίσκεται σε δυσχερή θέση όσον αφορά την έδρα που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν, με δεδομένο ότι για το ΕΑΚ υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες.

Κι αυτές βεβαίως αφορούν τόσο στην ανάληψη της ευθύνης από την πλευρά της διοίκησης των ερυθρολεύκων για την ανανέωση της αδειοδότησης τον Οκτώβρη, όσο και στα έξοδα λειτουργίας, αφού μπορεί ο ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ να έκανε λόγο για 700 ευρώ μηνιαίως για το μίσθωμα, αλλά υπολογίζεται ότι μαζί με τα άλλα έξοδα λειτουργίας, θα χρειάζονται κάθε μήνα υπερτριπλάσια χρήματα.

Η πληροφόρηση που έχουν οι άνθρωποι της ομάδας είναι ότι αύριο Παρασκευή 15/7 ή στις αρχές της άλλης βδομάδας μέχρι την επόμενη Τρίτη θα δοθεί η απάντηση. Οι διοικούντες αποφεύγουν να εκφράσουν την οποιαδήποτε αισιοδοξία για το ζήτημα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και απαισιόδοξοι. Οι ενέργειες που γίνονται τόσο από τον ισχυρό άνδρα της ομάδας κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη όσο και από τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο, ευελπιστούν άπαντες πως θα φέρει το ποθούμενο αποτέλεσμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.