Παρασκευάς: «Νίκες στα παιχνίδια εντός και ένα καλό διπλό για την άνοδο»

Προς τον Ολυμπιακό Βόλου οδεύει ο Γιώργος Παρασκευάς

Για την επιστροφή στη δράση ετοιμάζονται οι ομάδες μπάσκετ της Γ’ Εθνικής, με τη Νίκη Βόλου να φιλοξενεί την ερχόμενη Κυριακή το σύνολο των Τιτάνων Παλαμά, για τη 18η αγωνισστική του πρωταθλήματος. Ήδη η ομάδα του Γιώργου Κοσμάτου προετοιμάζεται για μία «πονηρή» όπως τη χαρακτηρίζουν τα μέλη της, αναμέτρηση, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με όλους τους παίκτες να είναι, με βάση τα τρέχοντα δεδομένα στη διάθεση του προπονητικού επιτελείου των «κυανόλευκων».

Η Νίκη Βόλου προέρχεται από ήττα στα Ιωάννινα, από τον τοπικό ΣΚ με σκορ 96-87, ενώ η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε τη δυνατότητα σε όλους να ξεκουραστούν και ν’ ανακτήσουν μέρος των χαμένων δυνάμεών τους, από την υπερπροσπάθεια που καταβάλλουν φέτος για την άνοδο στη Β’ Εθνική. Μία άνοδος που θα έρθει σύμφωνα με τον έμπειρο φόργουορντ/σέντερ της Νίκης, Γιώργο Παρασκευά, με νίκες εντός έδρας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και με ένα ή δύο θετικά αποτελέσματα εκτός.

Όσον αφορά το παιχνίδι της Κυριακής με τους Τιτάνες Παλαμά, ο Γιώργος Παρασκευάς, μιλώντας στο «Magnesiasports» επισημαίνει τα εξής: «Παίζουμε ένα εντός έδρας παιχνίδι με μια ομάδα με προπονητή που μας ξέρει καλά, αφού είναι Βολιώτης και ξέρει προπονητές και παίκτες (σ.σ. Παναγιώτης Γκουγκουτούδης). Μετά τις ήττες με Αίολο Τρικάλων και ΣΚ Ιωάννινα, που δεν θα τις χαρακτήριζα και εκτός προγράμματος, πάση θυσία η έδρα μας πρέπει να μείνει αλώβητη, και θεωρώ ότι οι αντίπαλοι είναι στα μέτρα μας. Δεν υπάρχει περιθώριο λάθους. Με νίκες εντός έδρας και ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός πιστεύω ότι μαθηματικά δεν θα έχουμε πρόβλημα για την άνοδο».

Μετά ο Ολυμπιακός Βόλου…
«Ειδικά για το παιχνίδι της Κυριακής δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη» συμπληρώνει ο Παρασκευάς, έχοντας όμως κατά νου και την αναμέτρηση που έπεται, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου εκτός έδρας…

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει άλλες βλέψεις σε σχέση με εμάς (σ.σ. παλεύει για την παραμονή) και είναι σε δύσκολη θέση, γιατί κάνουν νίκες και οι αντίπαλοί του στη μάχη της παραμονής, οπότε θέλει και αυτός νίκες. Είναι όμως ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες και με βάση τον χαρακτήρα του βολιώτικου ντέρμπι. Όλα τα τοπικά ντέρμπι έχουν ιδιαιτερότητες. Είναι στα μέτρα μας αλλά και πάλι θα πρέπει να προσέξουμε» ανέφερε ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής της Νίκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.