Παρέλασε και ο Ρήγας Φεραίος!

Τιμώντας την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου

Με υπερηφάνεια για πρώτη φορά ο σύλλογός του Ρήγα Φεραίου Βελεστίνου παρέλασε, τιμώντας τους ήρωες και την Ελληνική επανάσταση του 1821, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του σωματείου.

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Σ.Β. Ρήγας Φεραίος συμμετείχε στην παρέλαση του Βελεστίνου για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή πάρα πολλών αθλητών.

Από νωρίς ο προπονητής, οι αθλητές, μέλη της διοίκησης και της διοικούσας επιτροπής γονέων και κηδεμόνων της ακαδημίας, συγκεντρώθηκαν στα προπύλαια του Δημοτικού Σταδίου, ώστε στην συνέχεια να αναχωρήσουν όλοι μαζί για τον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στην τέλεση της καθιερωμένης δοξολογίας.

Μετά την δοξολογία που τελέστηκε και σύμφωνα με το πρόγραμμα του Δήμου, μετέβησαν στον χώρο του ανδριάντα του Ρήγα, όπου πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από τον Δήμο, σχολεία και συλλόγους της κωμοπόλεως. Ο σύλλογος εκπροσωπούμενος από τον Πρόεδρο του ΔΣ Κωνσταντίνο Αθ. Γιάτσιο, κατέθεσε στεφάνι τιμώντας τους αγωνιστές του 1821.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου κορυφώθηκαν με την παρέλαση που πραγματοποιήθηκε επί της κεντρικής οδού Ρ. Φεραίου. Όπως αναφέρει ο σύλλογος του Βελεστίνου: «Οι αθλητές μας περίμεναν με ανυπομονησία την έναρξη της. Μέσα από ένα πλήθος χειροκροτημάτων η ποδοσφαιρική Ακαδημία μας ολοκλήρωσε την παρουσία της με άριστη εικόνα και με την δυναμική παρουσία τους οι αθλητές μας έστειλαν μήνυμα εθνικής υπερηφάνειας και ελπίδας.

Να σημειωθεί ότι συμμετείχαν αθλητές μας ηλικίας από 8 ως 15 ετών.

Ο Πρόεδρος και η διοίκηση του ΑΣΒ Ρήγας Φεραίος, συγχαίρουν όλα τα παιδιά για την συμμετοχή και την άρτια εμφάνιση τους, ευχόμαστε Χρόνια Πολλά, Υγεία και Ειρήνη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.