Παρελθόν από την Αγία Παρασκευή Βαρβέκης και Καρρόπουλος

Τη λύση της συνεργασίας της με τους Παντελή Βαρβέκη και Άγγελο Καρρόπουλο ανακοίνωσε η Σχολή Ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευής.

Στην πρώτη ανακοίνωση αναφέρεται ότι: «Ο κ. Βαρβέκης εργάστηκε τα τρία τελευταία χρόνια στην Σχολή μας αναλαμβάνοντας ηλικιακά τμήματα κάτω των 11 έως και κάτω των 15.
Ευχαριστούμε τον Παντελή για τις υπηρεσίες που προσέφερε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».

Όσον αφορά τον Άγγελο Καρόπουλο η διοίκηση αναφέρει ότι: «Θέλει να τον ευχαριστήσει θερμά για την άψογη συνεργασία που υπήρχε από το 2008 έως και σήμερα.

Ο κ. Καρρόπουλος διετέλεσε πολύ σημαντικό έργο στην Σχολή μας, όντας παιδαγωγό που πάνω από τα μαθήματα ποδοσφαίρου προς τους αθλητές μας, έθεσε ως στόχο του τη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας απασχολήθηκε με όλα τα ηλικιακά γκρουπ βοηθώντας ενεργά όλους τους αθλητές που έκαναν το παραπάνω βήμα.

Ο ίδιος αποφάσισε να αποχωρήσει από τον χώρο του ποδοσφαίρου, για προσωπικούς λόγους ωστόσο η Σχολή μας θα τον θεωρεί πάντα μέλος της ευρύτερης οικογένειας της και θέλει να του ευχηθεί ότι καλύτερο για το εγγύς μέλλον».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.