Παρελθόν από τον ΝΠΣ Βόλος ο γυμναστής Τριαντάφυλλος Οικονόμου

Ο Τριαντάφυλλος Οικονόμου (πρώτος από δεξιά) αποτελεί παρελθόν από το τεχνικό επιτελείο του ΝΠΣ Βόλος

Tην ώρα που ο διαρροές κάνουν λόγο για συζητήσεις με Γάλλο προπονητή στον ΝΠΣ Βόλος, κάτι που θα σημάνει την αντικατάσταση του Κώστα Μπράτσου στην τεχνική ηγεσία, μέχρι πρότινος μέλη του τεχνικού επιτελείου αποτελούν παρελθόν από τους «κυανέρυθρους».

Ένα από τα στελέχη του τεχνικού επιτελείου του ΝΠΣ Βόλος που αποχωρεί από την ομάδα είναι ο γυμναστής Τριαντάφυλλος Οικονόμου, που αποτελεί όπως φαίνεται παρελθόν από την ομάδα, βάσει διαδικτυακής ανάρτησης.

«Μετά από 4 χρόνια στην ΠΑΕ Βόλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εξαιρετικούς ανθρώπους που συνεργαστήκαμε για το καλύτερο δυνατόν της ομάδας! Ευχαριστώ για όλα!! Καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην ομάδα του Βόλου» αναφέρει ο Λαρισαίος γυμναστής, σε ανάρτησή του στα social media.  Τα σχόλια που συνοδεύουν την ανάρτηση πάντως είναι άκρως θετικά και από πλευράς παικτών που αποτελούν ή αποτέλεσαν μέλη του ΝΠΣ Βόλος όπως είναι ο Έρικ Γέντρισεκ, ο Συμεών Παπαδόπουλος, ο Σωτήρης Νίνης και ο Σέρτζιο Τέκιο για τη συνεργασία που είχαν με τον Τριαντάφυλλο Οικονόμου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.