Παρελθόν μετά από οκτώ χρόνια ο Αναστασόπουλος από τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Λεωνίδας Αναστασόπουλος αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου μετά από οκτώ χρόνια, με τη διοίκηση των ερυθρολεύκων να εκδίδει σχετική ανακοίνωση σήμερα Πέμπτη (4/7), ενώ ο 26χρονος παίκτης είχε κάνει γνωστό ότι αποχωρεί με αποχαιρετιστήρια δήλωσή του στις 25 Ιουνίου στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου έχει ως εξής:

“Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και η Δ.Ε. του τμήματος Μπάσκετ  ανακοινώνουν τη λήξη της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Λεωνίδα Αναστασόπουλο.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί  τον Λεωνίδα Αναστασόπουλο για την πολυετή προσφορά του στην ανδρική ομάδα Μπάσκετ του Συλλόγου και την αγωνιστική συνεισφορά του στην επάνοδο της στις Εθνικές κατηγορίες μετά από πολυετή απουσία.

Λεωνίδα, τίμησες τη φανέλα του Συλλόγου μας.

Σου ευχόμαστε  καλή επιτυχία και συνέχεια στην μπασκετική σου καριέρα όπως και στην προσωπική σου  ζωή.

Η άψογη συνεργασία και η δουλειά σου στο γήπεδο μας κάνουν να πιστεύουμε πως κάποια στιγμή οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά”.

Η δήλωση που είχε κάνει ο πρώην πλέον μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού Βόλου ήταν η εξής: “Αντίο λοιπόν μετά από 8 χρόνια σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο, τον Ολυμπιακό Βόλου, που μου έδωσε την ευκαιρία να γνωριστώ και να γίνω φίλος με υπέροχους τύπους, να είμαι συμπαίκτης με μεγάλους αθλητές και να αγωνιστώ σε εθνική κατηγορία. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες, προπονητές και όλα τα μέλη της διοίκησης για αυτά τα χρόνια και ελπίζω να αφήνω πίσω μόνο φίλους!  Καλή συνέχεια του χρόνου στη Γ’ Εθνική.
Υ.Γ.: Ο Ολυμπιακός Βόλου θα έχει πάντα έναν Παναθηναϊκό οπαδό να τον υποστηρίζει”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.