Παρελθόν ο Γεωργίου από τη Νίκη, που φιλοξενείται από τους Ικάρους

Παρελθόν από τη Νίκη αποτελεί ο έμπειρος πόιντ γκαρντ Θωμάς Γεωργίου, ο οποίος ήταν τραυματίας, αποθεραπεύτηκε, αλλά στη συνέχεια έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας κι έτσι δε θα δώσει το παρών στο ματς της 19ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της Β’ Εθνικής με τους Ικάρους στις Σέρρες, όπως και σε όλα τα υπόλοιπα μέχρι το τέλος.

Η αιτία αποχώρησης του Γεωργίου από την ομάδα θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν, με τις πληροφορίες να αναφέρουν, πάντως, πως είναι προσωπικοί οι λόγοι της αποχώρησης του, με τον ίδιο να λαμβάνει αυτήν την απόφαση.

Στα αγωνιστικά, οι κυανόλευκοι προέρχονται από μία ήττα από τον Μακεδονικό στη Θεσσαλονίκη, την περασμένη Κυριακή, η οποία συνοδεύτηκε και από κακή εμφάνιση. Το τεχνικό τιμ συναντήθηκε στην αρχή της τρέχουσας εβδομάδας εκτός παρκέ με τους παίκτες, προκειμένου να συζητηθεί τι δεν πήγε καλά στο προηγούμενο ματς, αναλύοντας παράλληλα ποια αγωνιστικά κομμάτια επιβάλλεται να αλλάξουν, έτσι ώστε η ομάδα να επιστρέψει στα “ροζ φύλλα”.

Αυτή η συνάντηση έφερε συσπείρωση και μεγαλύτερη διάθεση για δουλειά, ενώ η προετοιμασία ενόψει Ικάρων πηγαίνει εξαιρετικά. Οι Ίκαροι Σερρών είναι μία ομάδα που φέτος είχε θέσει αρκετά υψηλούς στόχους, με την αγωνιστική της πορεία στο πρωτάθλημα, όμως, να μην είναι η αναμενόμενη, καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, οι κυανόλευκοι είχαν κερδίσει εύκολα στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας με 93-73, με τις συνθήκες, βέβαια, τώρα να είναι πολύ διαφορετικές σε σχέση με τότε. Για την ομάδα του κ. Σίσκου, το κυριακάτικο ματς είναι ζωής ή θανάτου, κόντρα σε μία συνδιεκδικήτρια της παραμονής στην έδρα της, έχοντας καλή ψυχολογία, ύστερα από το επιβλητικό “διπλό” που πέτυχε την περασμένη Κυριακή, κόντρα στην τρίτη στη βαθμολογία Ελευθερούπολη, με 27 πόντους διαφορά! Από την άλλη, η Νίκη θέλει το δεύτερο εκτός έδρας “ροζ φύλλο”, που θα της δώσει βαθμολογική ανάσα και σημαντικό ψυχολογικό αβαντάζ, ενόψει της συνέχειας.

Όσον αφορά το κομμάτι των απουσιών, εκτός πλάνων, ενόψει Κυριακής, είναι ο Μανώλης Αναγνωστόπουλος. Ο 28χρονος πλέι μέικερ έχει έναν τραυματισμό στον ώμο από τον αγώνα με τον Μακεδονικό, με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί καθόλου την τρέχουσα εβδομάδα. Την Τετάρτη υποβλήθηκε με μαγνητική εξέταση και αναμένεται να γίνει γνωστό ο χρόνος αποθεραπείας του παίκτη, που υπολογίζεται σε περίπου δύο εβδομάδες, πράγμα που σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό να λείψει και στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας του, κόντρα στους Μαχητές εντός έδρας. Πρόκειται για μία σημαντική απουσία, αν αναλογιστούμε και το γεγονός πως η Νίκη έχει χάσει πρόσφατα και τον βασικό της οργανωτή, τον Θωμά Γεωργίου, με τις λύσεις στη δημιουργία να περιορίζονται για τους Γιασσάρη και Στρατίκη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.