Παρελθόν ο Γιώργος Καλλιακούδας από τις Μικτές ΕΠΣΘ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Μετά από τέσσερα χρόνια ο Γιώργος Καλλιακούδας αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Μικτών ΕΠΣΘ. Με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα εξής:

“Μετά την ολοκλήρωση της 4ετούς σύμβασης με την ΕΠΣ Θεσσαλίας ως Ενωσιακός προπονητής στις ομάδες Κ14, Κ16 και Κ15 κορασίδων αισθάνομαι να ευχαριστήσω από Καρδιάς:

-Τον πρόεδρο της ΕΠΣΘ κ. Καλόγηρο Μίλτο καθώς και την Ε.Ε. για την τιμή και την ευκαιρία που μου έδωσαν να ασχοληθώ με την εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών μέσα από τα πρωταθλήματα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

– Τον κ. Δημήτρη Βελάνη υπεύθυνο των Μικτών ομάδων για την άψογη συνεργασία και τις αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε.

– Την κ. Παπαποστόλου Σούλα -υπάλληλο της ΕΠΣΘ -για τη στήριξη της.

– Τον κ. Δαλούκα Αντώνη -υπάλληλο της ΕΠΣΘ – που μερίμνησε για όλα να μη λήψει τίποτα σε προπονήσεις και αγώνες.

– Την κ.Τσιρδανη Κατερίνα συνεργάτη στην Κ15 κορασίδων για την πολύτιμη βοήθεια της στο ποδόσφαιρο γυναικών.

– Επίσης να ευχαριστήσω τους συναδέλφους προπονητές Τριανταφύλλου Κων., Βαγγόπουλο Μιχ. και Κανιάκα Νικόλ,για την βοήθεια στον τομέα τους.

– Τις ομάδες της ΕΠΣΘ, καθώς και τους προπονητές των Ακαδημιών για την άψογη συνεργασία και την πολύ καλή δουλειά που κάνουν στις ομάδες τους ώστε να βελτιώνουν τα παιδιά όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και σαν χαρακτήρες.

Αισθάνομαι περήφανος που έβαλα και γώ ένα λιθαράκι στην εξέλιξη των παιδιών ποδοσφαιρικά αλλά κυρίως στην δημιουργία χαρακτήρων για να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό σε μια κοινωνία και ένα περιβάλλον δύσκολο και απρόβλεπτο!

Χρησιμοποιώντας GPS σε αγώνες και προπονήσεις, βιντεοανάλυση αγώνων σεμινάρια στην αίθουσα της ΕΠΣΘ πιστεύω ανεβάσαμε το επίπεδο των Μικτών ομάδων.

Δεν θα σταθώ στις ομαδικές επιτυχίες (πρόκριση στους “8” για τα κορίτσια ή στους “16” για τα αγόρια σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα για πρώτη φορά). Θα σταθώ στα χαμογελαστά και ευτυχισμένα παιδιά που έβλεπα μετά από κάθε προπόνηση και αγώνα. Είμαι ευτυχής παρακολουθώντας την πρόοδο των παιδιών που βλέπω πολλά από αυτά να συνεχίζουν στην Κ15, Κ17, Κ19 της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, Κ19 ΠΑΕ Νίκη Βόλου και κάποια στις ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ατρόμητος, ενώ ένας εξ αυτών παίζει στην Εθνική Ελλάδας Κ17.

Επίσης πολλά παιδιά συνεχίζουν στα τοπικά πρωταθλήματα περιμένοντας και αυτά την ευκαιρία τους. Υλοποιώντας το πρόγραμμα “Αναγέννηση” της ΕΠΟ κλήθηκαν στην προεπιλογή Εθνικών ομάδων αρκετά παιδιά (τα περισσότερα από κάθε Ένωση) και βρίσκονται στο μικροσκόπιο των προπονητών της Εθνικής Ελλάδας που παρακολουθούν την εξέλιξη τους. Τέλος, εύχομαι καλή επιτυχία στους συναδέλφους που θα με διαδεχθούν”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.