Παρελθόν ο Καραμπάς από τον Ολυμπιακό Βόλου

Για προσωπικούς λόγους κι όχι γιατί είχε κάποιο πρόβλημα με την ομάδα ή αυτή με τον ποδοσφαιριστή, αφού ήταν από τους βασικούς και τους καλύτερους σε απόδοση, ο Γιάννης Καραμπάς αποχώρησε από τον Ολυμπιακό Β., κάτι που επιβεβαιώθηκε με την ανακοίνωση της ερυθρόλευκης διοίκησης την Τρίτη (9/1). Αναλυτικά: «Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Καραμπά και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ο Γιάννης Καραμπάς, από την πλευρά του, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση στο σάιτ της ομάδας, δείχνοντας ότι το διαζύγιο ήταν απόλυτα φιλικό: “Οικογενειακοί λόγοι με ώθησαν να πάρω την απόφαση να αποχωρήσω από την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Ευχαριστώ τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη, τους προπονητές μου και τους συμπαίκτες μου για την άψογη συνεργασία όλο αυτό το διάστημα, αλλά και τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου για την στήριξή του. Εύχομαι η μεγάλη αυτή ομάδα να επιτύχει τους στόχους της”.

Ο αξιόλογος πλάγιος μπακ είχε εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την προηγούμενη βδομάδα, όπερ και εγένετο.

Στο ένα εξάμηνο που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας, έπαιξε 12 φορές στο πρωτάθλημα, τις 11 ως βασικός, ενώ τις οκτώ απ’ αυτές έβγαλε το 90λεπτο, τις τρεις έγινε αλλαγή λίγο πριν τη λήξη, ενώ τη μία, που ήταν την περασμένη Κυριακή με το Βελούχι στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του, μπήκε στον αγώνα στο 66’ στη θέση του Τόσκα και πήρε το τελευταίο του χειροκρότημα από τον κόσμο.

Ο Καραμπάς έρχεται να προστεθεί στους Βασίλιεβιτς, Βαρούχα, Σκανδάλη και Καρβούνη, που έφυγαν, ενώ για τη θέση του αποκτήθηκε ένας ποδοσφαιριστής με περγαμηνές και εμπειρία από ανώτερη κατηγορία, ο Σάββας, όμως αναμένεται η έκδοση του δελτίου του.

Το ίδιο πράγμα περιμένει και ο Λάκης Μπακάλης και για τους υπόλοιπους νεοαποκτηθέντες, για να τους έχει στη διάθεσή του για τον επόμενο αγώνα με τον Διγενή Νεοχωρίου εκτός έδρας.

Σήμερα (9/1) Τρίτη οι ερυθρόλευκοι έκαναν το καθιερωμένο ρεπό τους, ενώ την Τετάρτη επιστρέφουν στο γήπεδο. Να σημειωθεί ότι από την προπόνηση της Δευτέρας απουσίαζε ο Παλιάτσιος.

Στην ομάδα επικρατεί ικανοποίηση για την επιστροφή στις νίκες, , αλλά και για την εμφάνιση κόντρα στο Βελούχι, αλλά υπάρχει προβληματισμός για την αφλογιστία, αφού βάσει ευκαιριών ο Ολυμπιακός Β. έπρεπε να είχε καθαρίσει το ματς πιο νωρίς κι όχι στο τέλος, όπως συνέβη, με το άγχος να κυριεύει την ομάδα και τους φιλάθλους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.