Παρελθόν ο Σωτήρης Τσάτσος από τον ΓΣ Αλμυρού!

Χωρίς να έχει αρχίσει καν η αγωνιστική δράση ακόμη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ο Σωτήρης Τσάτσος αποχώρησε από τον σύλλογο, λίγο πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για το κύπελλο ΕΠΣΘ!

Το «Magnesiasports» ήρθε σε επικοινωνία με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή ο οποίος επιβεβαίωσε ότι αποχώρησε από τον ΓΣ Αλμυρού. «Ζήτησα να φύγω για προσωπικούς λόγους από την ομάδα. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία το τεχνικό επιτελείο και τους συμπαίκτες μου» ανέφερε ο Σωτήρης Τσάτσος, χωρίς να κάνει καμία αναφορά στη διοίκηση της ομάδας.

Πάντως, παρά τα 42 του χρόνια, ο Σωτήρης Τσάτσος έδειχνε έτοιμος να προσφέρει αρκετά στην ομάδα του Αλμυρού και με την εμπειρία του και με τις ικανότητές του και να αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Σε προσωπικούς λόγους του ποδοσφαιριστή αναφέρθηκε σε δήλωσή του και ο Γενικός Αρχηγός του ΓΣ Αλμυρού, Γιώργος Περπερίδης, τονίζοντας ότι υπάρχουν επαφές και με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή Σταύρο Βαταμίδη για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα, έχοντας αγωνιστεί την τελευταία χρονιά στην ομάδα του Κιλκισιακού. Παράλληλα τόνισε ότι συνεχίζεται η αναζήτηση και οι επαφές προκειμένου ο ΓΣ Αλμυρού να ενισχυθεί με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή, που καλύψει το κενό στη θέση του κεντρικού αμυντικού. «Ευχαριστώ προσωπικά τον Σωτήρη Τσάτσο για την τιμή να έρθει στον ΓΣ Αλμυρού, και θεωρώ ότι προσωπικά έκανα τα πάντα προκειμένου να τον βοηθήσω στην παραμονή του στην ομάδα και στην καθημερινότητά του στην πόλη» ανέφερε ο Γιώργος Περπερίδης στο «Magnesiasports».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.