Παρέμειναν στον Ίωνα Μαστέλλος, Παλάσκας και Κορτέσης

Από αριστερά ο πρόεδρος του Ιωνα, Στέφανος Φαρμάκης με τον Μαστέλλο και οι Παλάσκας και Κορτέσης (δεξιά)

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τους καλαθοσφαιριστές Γιώργο Μαστέλλο, Βασίλη Παλάσκα και Μάριο Κορτέση έκανε γνωστή ο Ίωνας.

Η ανακοίνωση για τον Μαστέλλο: «Ο Α.Σ. Ιωνας Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Γιώργο Μαστέλλο. Ο Γιώργος (21 ετών, PG) κατά την περσινή χρονιά και ιδιαίτερα στο πρώτο μισό βοήθησε παρά πολύ την ομάδα μας στην οργάνωση του παιχνιδιού. Και φέτος αναμένεται να βοηθήσει πολύ στη νευραλγική θέση του πλέι μέικερ τα νέα παιδιά που θα πλαισιώσουν ως επί το πλείστον το ρόστερ της ομάδας μας, αλλά και να βοηθήσει και στο σκοράρισμα. Καλή χρονιά να έχουμε, Γιώργο, με υγεία και πολλές επιτυχίες!».

Η ανακοίνωση για τον Παλάσκα και τον Κορτέση: «Ο Α.Σ Ιωνας Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους καλαθοσφαιριστές Βασίλη Παλάσκα και Μάριο Κορτέση.

Ο Βασίλης (26 ετών, SF-PF) αποτελεί πλέον έναν από τους πιο παλιούς αθλητές της ομάδας μας. Κατά την περσινή περίοδο ο Βασίλης υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία και δεν μπόρεσε να βοηθήσει, όσο ήθελε, όμως φέτος θα είναι παρών από την αρχή της χρονιάς, για να βοηθήσει με την εμπειρία του και το δυναμικό του παιχνίδι .

Ο Μάριος (24 ετών, PG-SG) συνεχίζει για τρίτη σεζόν στην ομάδα μας. Κατά την περσινή χρονιά αποτέλεσε έναν από τους στυλοβάτες της ομάδας μας τόσο στο σκοράρισμα όσο και στην οργάνωση του παιχνιδιού και το ίδιο αναμένεται να κάνει δίπλα στα νέα παιδιά της ομάδας μας.

Καλή χρόνια να έχουμε, Βασίλη και Μάριε, με υγεία και πολλές επιτυχίες».

Πέντε οι ανανεώσεις

Πλέον ο Ιωνας έφτασε τις πέντε ανανεώσεις, αφού μετά την αρχική του Χρήστου Δροσόπουλου, ακολούθησε και ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ και σέντερ Μάριος Τσίρος, που θα αγωνιστεί για δεύτερη χρονιά στην ομάδα, όντας πλέον υγιής μετά τον περσινό του τραυματισμό, που τον άφησε εκτός παρκέ στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Ξεκίνησε το καλοκαιρινό καμπ με Στέλιο Τσαβέ

Επίσης, να σημειωθεί ότι από χθες Δευτέρα (1/7) ξεκίνησε το 1ο Summer Camp του Ίωνα για παιδιά Δημοτικού, που θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 5 Ιουλίου και από ώρες 9.00 με 12.00 το πρωί στο κλειστό του Μουρτζούκου.

Ο Στέλιος Τσαβές, που παράλληλα με τη θέση του πρώτου προπονητή της Νίκης, θα συνεχίσει παράλληλα και στην Ακαδημία του Ίωνα, έχει καταρτίσει ένα ολοκληρωμένο πλάνο για τα παιδιά που περιλαμβάνει ατομική τεχνική, γυμναστική και φυσικά πολύ παιχνίδι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.