Παρέμεινε στο Νο 6 ο Τσιτσιπάς, στο Νο 33 η Σάκκαρη

Καμία απολύτως αλλαγή δε σημειώθηκε στην πρώτη εξάδα της παγκόσμιας κατάταξης του τένις, μετά την ολοκλήρωση του «Roland Garros».

Με 4.215 βαθμούς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, διατηρήθηκε στην 6η θέση και αυτή την εβδομάδα, στην καλύτερη ως τώρα της καριέρας του.

Ο μεγάλος νικητής του φημισμένου γαλλικού Open, Ράφα Ναδάλ, βρίσκεται στην 2η θέση, πίσω από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, που παραμένει στο ρετιρέ, παρά τον αποκλεισμό του στον ημιτελικό από τον Ντόμινικ Τιμ. Ο Αυστριακός έμεινε στην 4η θέση, πίσω από τον τρίτο, Ρότζερ Φέντερερ, ενώ στην 5η ακολουθεί ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Γερμανία).

Πτώση τριών θέσεων παρουσίασε στις γυναίκες η Μαρία Σάκκαρη και με βάση την ανακοίνωση της WTA βρίσκεται στο νο 33 του κόσμου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συγκεντρώνει 1.582 βαθμούς, ενώ η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ανέβηκε ακόμη τρία σκαλοπάτια και βρίσκεται στο Νο 185 με 310 βαθμούς.

Στην κορυφή παραμένει η Ναόμι Οσάκα, ενώ δεύτερη ανέβηκε η Ασλεϊ Μπάρτι, που κατέκτησε το «Roland Garros», αφήνοντας στην 3η θέση την Καρολίνα Πλίσκοβα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.