ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ

Την Τρίτη 17 Ιουλίου παρατέθηκε από τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης δείπνο στην ομάδα του πόλο. Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος κ. Φάτσης, ο Κώστας Τσαρνάς, που είναι ο δημιουργός του τμήματος πόλο, τα μέλη της Ερασιτεχνικής Νίκης κ.κ. Β. Βενέτης, Ν. Ιμεράι, Π. Παρασκευόπουλος, Αντ. Καπουρνιώτης, Στ. Κολόζος, μέλη της Δ.Ε. πόλο (Γκανάτσιος, Βάτσος, Βασιλούδης), ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του ποδοσφαιρικού τμήματος, Σάκης Νταφέκας, ενώ απουσίαζαν οι τρεις πολίστες, που έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, Γκανάτσιος, Γλούμης και Κοκκινάκης.

Το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Ερασιτεχνική Νίκη έχει ως εξής:

“Δείπνο στην αντρική ομάδα πόλο της Νίκης Βόλου παρέθεσε η Διοίκηση του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», την Τρίτη 17 Ιουλίου στην ψησταριά «ΤΣΕΛΙΓΚΑΣ» στη Ν. Ιωνία.

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα και χαλαρή διάθεση, Διοίκηση, έφοροι, προπονητές και παίκτες συζήτησαν για τη φετινή αγωνιστική χρονιά που αποδείχθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένη, αλλά και τους στόχους για την επόμενη.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», Στέργιος Φάτσης, συνεχάρη προπονητές και παίκτες για την αγωνιστική τους πορεία τη φετινή σεζόν, που έφτασαν μια «ανάσα» από την άνοδο στην Α1.

Όπως δήλωσε ο κ. Φάτσης: «Αφήνουμε πίσω μας παθογένειες του παρελθόντος. Ενωμένοι και συγκεντρωμένοι στους στόχους μας, προχωράμε μπροστά. Το τμήμα πόλο έχει μεγάλη δυναμική. Αυτό αποδεικνύεται όχι μόνο από τις αγωνιστικές επιτυχίες των τμημάτων, αλλά και από τη συμμετοχή αθλητών του τμήματος στις ομάδες της Εθνικής διαφόρων ηλικιακών κατηγοριών».

Στο δείπνο παρευρέθηκε μεταξύ άλλων κι ο πρώην έφορος του τμήματος πόλο Κώστας Τσαρνάς”.