Παρών ο ΣΔΥ Βόλου στην 1η Πεζοπορία Πηλίου «Δημήτρης Παπαχρήστος»

Παρουσία και σε 14 ακόμη αγώνες

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο πλούσιας δράσης πέρασε για τους δρομείς του ΣΔΥ Βόλου, που έτρεξαν στο Βελιγράδι, τη Χαλκίδα, τον Αλίαρτο, το Τείχιο, την Καρδίτσα, τους Παλαιούς Πόρους, το Ρέθυμνο, την Καστοριά, την Αλεξανδρούπολη, τον Άγιο Δημήτριο Αττικής, το Σέιχ Σου, καθώς και στην Άνω Κερασιά στην οποία μάλιστα ξεπέρασαν και τα εμπόδια που προέκυψαν από το χάσιμο της διαδρομής.

Επίσης τα μέλη του συλλόγου έτρεξαν και ποδηλάτησαν στις Σπέτσες, και μετείχαν στο Brevet Πηλίου, με τις διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν με συμμετοχή των μελών του ΣΔΥΒ να φτάνουν τις 14.

Πέραν όλων αυτών, σημαντικότερη ήταν η «1η Πεζοπορία Πηλίου Δημήτρης Παπαχρήστος» που έγινε την Κυριακή 15 Μαΐου στη διαδρομή Άγιος Ονούφριος – Σταγιάτες – Άγιος Ονούφριος, στα μέρη που έμενε και προπονούταν ο Δ. Παπαχρήστος, δρομέας μέλος του ΣΔΥ Βόλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 8 Μαΐου 2021 παρασυρόμενος από αυτοκίνητο με εγκατάλειψη, λίγο πριν ολοκληρώσει την ποδηλατική του προπόνηση.

Το «παρών» στην πεζοπορία έδωσαν δεκάδες μέλη του ΣΔΥ Βόλου και των σωματείων της πόλης, πάρα πολλά παιδιά, καθώς και φίλοι του Δημήτρη Παπαχρήστου, και η οικογένεια του εκλιπόντα.

Από την οικογένεια του Δημήτρη Παπαχρήστου εκδόθηκε μετά την πεζοπορία η εξής ανακοίνωση : «Η οικογένεια ευχαριστεί για την προσέλευση του κόσμου στη περιπατητική πορεία στη μνήμη του αδελφού μας πατέρα μας Δημήτριου Παπαχρήστου. Ευελπιστούμε του χρόνου να συναντηθούμε πάλι, μακάρι ακόμα περισσότεροι και μες την ελπίδα ότι η κοινωνία θα ευαισθητοποιηθεί σε θέματα οδικής και ανθρώπινης συμπεριφοράς. Ευχαριστούμε τον ΣΔΥ ΒΟΛΟΥ για την πρωτοβουλία που πήρε για το σημερινό περίπατο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.