Παρουσιάστηκε, αποθεώθηκε και έδωσε υποσχέσεις ο Νικλητσιώτης!

Η ευχάριστη μεταγραφική είδηση στο πλαίσιο της τελετής παρουσίασης της φανέλας που όλοι οι θαμώνες του Graceland περίμεναν να ακούσουν το βράδυ της Παρασκευής, έγινε γνωστή, όταν ανέβηκε στη σκηνή, πλάι στον Σάκη Τζήμα, ο Γιώργος Νικλητσιώτης.

Βέβαια, μπορεί το στοιχείο της έκπληξης να εξέλιπε σε έναν μεγάλο βαθμό, αφού το όνομά του και πρώτα από το magnesiasports είχε γίνει γνωστό, ωστόσο επιβεβαιώθηκε ότι ο Νικλητσιώτης ήταν ο εκλεκτός της διοίκησης και του προπονητικού τιμ.

Ο 25χρονος μέσος παρευρέθη στην εκδήλωση, έδειξε ιδιαίτερα χαρούμενος και… “ξαφνιασμένος” με την παρουσία του κόσμου και στον χαιρετισμό του έκανε λόγο για μία Νίκη που θα φτάσει ψηλά φέτος.
Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να ξέρετε πως είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επέστρεψα σε αυτήν την ομάδα, νιώθω σαν να γύρισα στο σπίτι μου. Θα πρέπει να είστε όλοι δίπλα μας, η ομάδα είναι σίγουρο πως θα πάει μπροστά, να είστε σίγουροι γι’ αυτό. Επέστρεψα, γιατί εισέπραξα την αγάπη του κόσμου από την πρώτη μου θητεία εδώ. Η ομάδα θα επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες πολύ σύντομα και μακάρι να γίνει φέτος με την άνοδό μας στη Β’ Εθνική”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.